Beste hotell med basseng i Stavanger (2024)

Scandic Royal Stavanger er beste hotell med basseng i Stavanger per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne det perfekte overnattingsstedet kan være vanskelig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom de ulike mulighetene for å finne hotell med bassengområder i Stavanger.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Stavanger

Vi kårer beste hotell med basseng i Stavanger gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Scandic Royal – Beste hotell med basseng i Stavanger

Scandic Royal – Best i Stavanger
Scandic royal stavanger basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet har et barnevennlig innendørsbasseng, som gjør det til et godt valg for familier.
 • Gjestene kan nyte et fullt utstyrt spa- og velværesenter, inkludert en sauna, noe som legger til et preg av luksus og avslapning til oppholdet.
 • Bassenget og spa-området er godt vedlikeholdt og rent, noe som gir en hyggelig og innbydende atmosfære.
 • Bassenget opererer med et bookingsystem, noe som sikrer at det aldri blir for overfylt, og gjør opplevelsen mer behagelig for gjestene.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert at bassengområdet kan være rotete og dårlig organisert, spesielt under travle perioder, som kan påvirke den generelle opplevelsen negativt.
 • Dette problemet er ikke direkte relatert til bassenget, men reflekterer en generell mangel på personale under travle tider, noe som kan påvirke tjenestene som tilbys rundt bassengområdet under spesielt høysesongen.

Scandic Royal Stavanger er kjent for sitt flotte basseng. Gjester kan svømme og slappe av her etter en lang dag. Dette hotellet ligger i hjertet av Stavanger og tilbyr lett tilgang til byens severdigheter.

Rommene er komfortable og har alt gjestene trenger for et behagelig opphold.

Scandic royal stavanger hotellrom
Scandic royal stavanger

Hotellet tilbyr også fantastisk mat i restauranten sin. Gjester kan nyte lokale delikatesser og internasjonale retter. Scandic Royal Stavanger passer perfekt for de som søker komfort og kvalitet under sitt opphold i byen.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Sola Strand Hotel

Sola Strand Hotel – Bra valg litt utenfor byen
Sola Strand Hotel basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger idyllisk til ved Solastranden, tilbyr direkte tilgang til stranden og har en nydelig utsikt over havet, noe som skaper en avslappende atmosfære for bading og soling.
 • Sola Strand Hotel har et fullt utstyrt spa med flere saunaer, et velværeområde, og et utvalg av spa-behandlinger, som gjør det til et ideelt sted for avslapning og rekreasjon.
 • Hotellet er godt tilrettelagt for familier med barn, og tilbyr tilgang til en rekke aktiviteter som kan nytes av alle aldre, inkludert bassenget.
 • Hotellet kombinerer sin historiske sjarm med moderne fasiliteter, og gir gjester en unik og minneverdig opplevelse.
Ulemper
 • Noen gjester har kommentert at enkelte deler av spa- og bassengområdet kan virke slitne og kunne trengt oppdatering for å holde tritt med den generelle standarden på hotellet.
 • Under konferanser eller store arrangementer kan basseng- og spaområdet bli overfylt, noe som kan påvirke tilgjengeligheten og opplevelsen for gjester som ønsker å bruke disse fasilitetene.

Sola Strand Hotel ligger nær en vakker kyst litt utenfor Stavanger. Dette hotellet har et nydelig basseng der gjester kan slappe av. Rommene er komfortable og gir utsikt over havet eller sanddynene. Sola Strand Hotel er kjent for sin rolige atmosfære.

Sola Strand hotel innendørsbasseng
Sola strand hotel

Gjester kan også benytte seg av spa-fasilitetene for ekstra avslapning. Hotellet tilbyr aktiviteter som strandvandring rett utenfor døren. Det er perfekt for de som søker både avslapning og eventyr ved sjøen.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Andre aktiviteter i Stavanger

Stavanger byr på mer enn bare luksuriøse hoteller med basseng. Byen lokker med vakre landskaper og spennende opplevelser for alle.

Besøk en av verdens vakreste strender

Solastranden ligger en kort kjøretur fra Stavanger og er kjent for sin lange, gylne sand. Folk kommer hit for å slappe av, spille strandvolleyball og surfe på bølgene. Stranden har også gode fasiliteter som dusjer og kaféer.

Dette gjør den til et perfekt sted for familier og venner.

En dag på Solastranden gir mer enn bare sol; det gir minner for livet.

Utforsk byen og dens attraksjoner er neste på listen.

Utforsk byen og dens attraksjoner

Stavanger er full av spennende steder å utforske. Gamle Stavanger tar deg tilbake i tid med sine fargerike trehus. Her vandrer folk gjennom trange gater og kjenner på historiens sus.

Oljemuseet viser byens viktige rolle i oljeindustrien. På museet lærer besøkende om undervannsteknologi og hvordan olje påvirker hverdagen vår.

I byen finnes også flotte kunstgallerier som viser moderne kunst. Disse stedene inspirerer både voksne og barn med sine kreative utstillinger. For naturelskere ligger Preikestolen ikke langt unna.

Dette berømte fjellplatået gir en fantastisk utsikt over Lysefjorden. Turister fra hele verden kommer hit for å oppleve Norges naturskjønnhet.

Nyt mat og drikke på hotellets restaurant

Hotellets restaurant tilbyr deilig mat og forfriskende drikker. Gjester kan velge mellom forskjellige retter som viser lokalt kjøkken og internasjonale smaker. Her serveres frokost, lunsj og middag i en hyggelig atmosfære.

Besøkende får smake på ferske ingredienser fra regionen. Restauranter på disse hotellene legger vekt på kvalitet og service. De har også et utvalg av viner og lokale øl som passer perfekt til måltidet.

Seniorrabatter og medlemsfordeler

Mange hoteller i Stavanger tilbyr spesielle priser for eldre. Disse rabattene gjør det lettere for pensjonister å reise og oppleve nye steder. For eksempel kan de nyte lavere priser på rom eller gratis tjenester som frokost.

Dette hjelper dem med å spare penger på reisen.

Hotellene har også medlemsprogram via Hotels.com. Disse programmene gir poeng hver gang du bor der. Du kan bruke poengene til å få rabatter, gratis netter eller oppgraderinger. Medlemsfordeler gjør hvert opphold litt bedre og mer verdt.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo