Beste hotell med basseng i Lillehammer (2024)

Scandic Lillehammer Hotel er beste hotell med basseng i Lillehammer per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne det perfekte overnattingsstedet kan være vanskelig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom de ulike mulighetene for å finne hotell med bassengområder i Lillehammer.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Lillehammer

Vi kårer beste hotell med basseng i Lillehammer gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Scandic Lillehammer Hotel – Beste hotell med basseng i Lillehammer

Scandic Hotel – Best i Lillehammer
Scandic lillehammer basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet er plassert sentralt i Lillehammer, nær viktige severdigheter og kulturelle steder, som gir lett tilgang til byens tilbud.
 • Scandic Lillehammer tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert innendørs og utendørs svømmebassenger, spa, og et stort treningsstudio, som gjør det til et ideelt sted for avslapning og rekreasjon.
 • Hotellet er utmerket for familier, og tilbyr spesialtilbud og rom som er tilpasset familiebehov, i tillegg til lekeområder for barn.
 • Med to restauranter på stedet som serverer både internasjonale og lokale retter, kan gjestene nyte varierte måltider.
Ulemper
 • Hotellet kan være støyende, spesielt under arrangementer eller når det er fullt, noe som kan påvirke de som søker roligere omgivelser.
 • Noen gjester har rapportert variabel standard på rommene, noe som kan påvirke den generelle opplevelsen av oppholdet.

Scandic Lillehammer Hotel tilbyr komfort og stil for reisende. Hotellet skryter av gratis Wi-Fi, noe som gjør det lett for gjester å holde kontakten med venner eller sjekke jobbmails.

Frokost er inkludert hver morgen, og gir en god start på dagen. Gjestene kan nyte et bad i det store svømmebassenget. Dette er et flott sted for familier og de som reiser alene.

Scandic lillehammer hotel
Scandic lillehammer hotellrom

Hotellet ligger nær mange attraksjoner i området. Hunderfossen Eventyrpark og Maihaugen Open-Air Museum er lett tilgjengelige. Dette gjør Scandic Lillehammer Hotel til et ideelt utgangspunkt for oppdagelsesturer.

Det er også gratis parkering for de som kommer med bil.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Scandic Hafjell

Scandic Hafjell – Best på fjellet
Scandic hafjell basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Scandic Hafjell ligger kun 1 km fra Hafjell Alpinsenter, og tilbyr lett adgang til alpint og andre vinteraktiviteter, noe som er ideelt for skientusiaster.
 • Hotellet har mange familierom og flotte fasiliteter for barn, inkludert lekeområder og nærhet til attraksjoner som Lillehammer.
 • Scandic Hafjell tilbyr flere spisemuligheter, inkludert en restaurant som serverer både lokal og internasjonal mat, sikrende et bredt utvalg for alle smaker.
 • Gjestene kan benytte seg av hotellets treningsrom, sauna, og svømmebasseng.
Ulemper
 • Svømmebassenget er stengt enkelte perioder for vedlikehold, noe som kan påvirke gjestenes opphold, spesielt om dette sammenfaller med deres besøk.
 • Selv om hotellet er perfekt for de som ønsker å være nær skifasiliteter, kan det være litt isolert for gjester som også ønsker å oppleve urbane omgivelser.

Scandic Hafjell ligger nær Lillehammer Olympic Park. Det er perfekt for folk som elsker sport. Hotellet har et stort svømmebasseng. Gjester kan slappe av i vannet etter en dag full av aktiviteter.

Scandic hafjell
Scandic hafjell hotellrom

Frokost er inkludert hver morgen. Dette gir gode krefter for en ny dag.

Hotellet er også i nærheten av Jorekstad fritidsbad. Familier liker dette stedet veldig godt. Det er enkelt å reise til Lysgårdsbakkene hoppanlegg fra hotellet.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Tips for å finne det Perfekte Hotellet med Basseng i Lillehammer

For å finne det perfekte hotellet med svømmebasseng, start med å utforske ulike steder. Se etter overnattingssteder nær populære attraksjoner og les hva andre reisende sier.

Vurder beliggenhet og avstand til aktiviteter og severdigheter

Se på kartet hvor hotellet ligger. Sjekk hvor langt det er til Ekebergparken eller bysentrum. Dette hjelper deg med å velge et hotell som ligger nær de stedene du vil besøke. Korte avstander sparer tid og gjør ferien bedre.

Nærheten til severdigheter gjør reisen enklere.

Finn også ut hvilke transportmuligheter som finnes. Noen hoteller tilbyr buss til populære steder. Dette kan være praktisk hvis hotellet ligger langt fra hovedattraksjonene.

Les anmeldelser fra tidligere gjester

Når du har funnet et hotell nær severdigheter og aktiviteter, se neste steg. Det er viktig å lese hva andre har sagt om oppholdet sitt. Tidligere gjesters erfaringer kan gi deg verdifull innsikt.

De forteller om rommene var rene, om frokosten var god, og hvordan servicen var. Folk skriver ofte om bassenget og om det levde opp til forventningene. Sjekk forskjellige sider for å få et bredt innblikk.

Sammenlign det du leser med det hotellet lover. Pass på å lese både nye og gamle anmeldelser for å se om hotellet har forbedret seg over tid. Gjester deler sine meninger direkte på hotellets egen nettside.

Sammenlign priser og fasiliteter

Å sammenligne priser og tjenester er viktig for å velge riktig overnattingssted. Her er en enkel oversikt for å hjelpe deg.

HotellPris per nattFasiliteter
Scandic Lillehammer Hotel900 krSvømmebasseng, treningsrom, gratis Wi-Fi
Scandic Hafjell850 krSvømmebasseng, sykkelutleie, gratis Wi-Fi

Folk bør vurdere hva som er viktig for dem. Er det prisen eller fasilitetene? Et hotell kan ha lavere pris, men dårligere fasiliteter. Et annet kan derimot ha flere fasiliteter, menen til en høyere pris. Se på hva hvert hotell tilbyr. Sjekk også beliggenheten. Tenk på hva som passer best for din reise.

Sørg for at hotellet har svømmebasseng og andre ønskede fasiliteter

Etter å ha sett på priser og hva hotellene tilbyr, er neste steg å sjekke at de har det du vil ha. Et svømmebasseng er viktig for mange. Det gir en ekstra måte å slappe av på.

Se også etter andre ting som frokost inkludert eller nærhet til bysentrum. Dette gjør oppholdet bedre.

Sjekk anmeldelser fra andre som har bodd der. Folk deler ofte om bassenget var rent og fint eller om frokosten hadde godt utvalg. Dette hjelper deg å velge et hotell som passer dine behov.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo