Hotell med basseng i Kristiansand: De 3 beste (2024)

Scandic Kristiansand Bystranda er beste hotell med basseng i Kristiansand per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne det perfekte hotellet kan være vanskelig. Heldigvis har Kristiansand flere hoteller med svømmebasseng. Denne guiden viser de beste alternativene for et badefylt opphold på sørlandet.

Les videre og finn din favoritt.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Kristiansand

Vi kårer beste hotell med basseng i Kristiansand gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Scandic Kristiansand Bystranda – Beste hotell med basseng i Kristiansand

Scandic Kristiansand Bystranda – Best i Kristiansand
Scandic bystranda basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger ved Bystranda i Kristiansand, nær shoppingområdet Markensgate, og tilbyr enkel tilgang til byens attraksjoner.
 • Gjestene får rabatt på fasilitetene ved Aquarama, som inkluderer vannpark, treningsstudio og spa.
 • Hotellet har en restaurant med utsikt over havet og tilbyr en variert og smakfull frokost.
 • Hotellet er godt tilrettelagt for familier og ligger i strandkanten, noe som gjør det ideelt for sommeraktiviteter.
Ulemper
 • Det tilbys privat parkering ved hotellet, men dette kan medføre ekstra kostnader.
 • Hotellets popularitet kan føre til høy belastning spesielt i høysesongen, noe som kan påvirke servicenivået.

Scandic Kristiansand Bystranda ligger ved havet, nær sentrum. Det gjør det lett å utforske byen. Hotellet har et stort basseng som passer for både voksne og barn. Gjester kan svømme og leke trygt.

Scandic bystranda
Scandic bystranda hotellrom

Rom på hotellet kommer med gratis wi-fi. Frokost er inkludert i prisen, noe som gir en god start på dagen. Gjestene setter også pris på gratis parkering. Dette gjør det enkelt å komme seg rundt i området uten ekstra kostnader.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet
scandic sørlandet basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger ved siden av Kristiansand Dyrepark og tilbyr mange fasiliteter som er spesielt tilrettelagt for barnefamilier.
 • Scandic Sørlandet har et stort utendørs svømmebasseng og tilgang til et nærliggende treningssenter, noe som er ideelt for avslapning og rekreasjon.
 • Hotellet ligger bare 12 minutter fra Kristiansand lufthavn Kjevik og har gode bus- og togforbindelser, noe som gjør det lett tilgjengelig.
 • Ligger i nærheten av flere store attraksjoner som Badelandet og et av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret.
Ulemper
 • Hotellets nærhet til populære attraksjoner kan føre til mye aktivitet og støy, spesielt i høysesongen, noe som kan være en ulempe for noen gjester.
 • Noen gjester har uttrykt misnøye med renhold og service, noe som tyder på variabel kvalitet på tjenestene.

Scandic Sørlandet er et flott valg for familier som besøker Kristiansand. Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng der både voksne og barn kan kose seg. De tilbyr også gratis frokost som inkluderer sunne og smakfulle alternativer.

Scandic sørlandet hotellrom
Scandic sørlandet

Gjestene kan nyte solrike dager ved bassenget eller utforske lokale attraksjoner som Skottevik feriesenter og Hamresanden apartments hotel. For de eventyrlystne, ligger Ravnedalen naturpark ikke langt unna.

Dette gjør Scandic Sørlandet til et perfekt utgangspunkt for å oppleve det beste Sørlandet har å by på.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

3

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik – Et bra valg på Sørlandet
Strand hotel fevik basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet er et av få gjenværende i funksjonalistisk stil i Norge, noe som tilbyr en særegen og historisk opplevelse.
 • Hotellet ligger direkte ved en sandstrand, noe som gir gjester umiddelbar tilgang til strandaktiviteter og vakker utsikt.
 • Gjestene kan nyte godt av on-site wellness-områder, inkludert spa, noe som gir en avslappende og foryngende opplevelse.
 • Hotellet tilbyr fine dining med et fokus på lokale ingredienser, noe som sørger for en førsteklasses gastronomisk opplevelse.
Ulemper
 • Med sin unike beliggenhet og høykvalitetsfasiliteter kan prisen for et opphold være høy, noe som kan være en ulempe for noen gjester.
 • Selv om beliggenheten er idyllisk, kan den være noe isolert for gjester som ønsker å utforske andre deler av regionen uten egen bil.

Strand Hotel Fevik ligger ved kysten mellom Grimstad og Arendal. Hotellet har et historisk preg og tilbyr et unikt svømmebasseng. Gjestene kan nyte utsikten over havet mens de svømmer.

Bassenget er omringet av vakker arkitektur som skaper en rolig atmosfære.

strand hotel fevik hotellrom
Strand hotel fevik

Hotellet tilbyr også tilgang til stranden, noe som gjør det perfekt for de som ønsker å kombinere bassengbad med saltvannsbad. Rommene er komfortable og mange har utsikt mot havet.

Frokost er inkludert i oppholdet, noe som gir en god start på dagen.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Ting å vurdere før du booker et hotell med svømmebasseng

Sjekk stedet og hvor nært det er til steder du vil besøke. Se også på hva andre gjester sier og hvor mye det koster. Finn ut om det er ledig når du skal dit.

Beliggenhet og avstand til attraksjoner

Valg av hotell handler mye om hvor det ligger. Gjester vil bo nær populære steder som Helmershus eller Escape Room. Hvis et hotell ligger sentralt, er det lett å besøke disse attraksjonene.

Hoteller i sentrum gir også enklere tilgang til shopping og restauranter.

Verifiserte omtaler hjelper deg også å se hva andre synes om hotellets plassering.

Kundeanmeldelser og bilder

Når du har sett på beliggenheten, er det lurt å sjekke hva andre sier om hotellene med basseng i Kristiansand. Kundeanmeldelser gir verdifull innsikt. Folk deler sine ærlige meninger om frokost inkludert, service og romkvalitet.

Bilder fra tidligere gjester viser hvordan bassenget og hotellområdene egentlig ser ut. Disse bildene kan ofte gi et bedre bilde enn de profesjonelle bildene på hotellets nettside.

Det er også smart å se på rangeringer. Hoteller som Scandic Sørlandet og andre i Kristiansand får poeng basert på gjestenes tilbakemeldinger. Høy score betyr vanligvis at stedet lever opp til forventningene.

Pris og tilgjengelighet

Hoteller med basseng i Kristiansand varierer i pris. Noen kan være dyre, spesielt de med mange fasiliteter som Scandic Sørlandet. Andre er mer budsjettvennlige. Det avhenger av størrelsen på rommet og sesongen.

Sjekk priser på nettet før du bestiller. Det hjelper deg å finne gode tilbud.

Vær også klar over at tilgjengeligheten endrer seg raskt, særlig i ferier og høysesong. Bestill tidlig for å sikre et rom på hotellene du ønsker. Strand Hotel Fevik og andre populære steder fylles opp fort.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo