Om oss

Velkommen til hotellmedbasseng.no, din fremste kilde til å oppdage hotell med basseng på tvers av populære feriedestinasjoner både i Norge og internasjonalt. Dette nettstedet er en avlegger av Reiseduden.no og drives av et team av reiseentusiaster som deler en lidenskap for luksuriøse og minneverdige ferier. Vi er her for å assistere deg i å finne det ideelle hotellet med basseng for din neste utflukt.

Misjon

Vår målsetning er tydelig: å forenkle prosessen med å finne det perfekte bassenghotellet. Å velge blant utallige alternativer kan virke overveldende. Derfor har vi samlet all nødvendig informasjon på ett sted. På vår plattform kan du sammenligne hoteller med basseng etter dine ønsker og behov, slik at du kan planlegge din ideelle ferie uten stress.

Firma og kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt med oss når du selv måtte ønske.

  • Firma: Spinvest AS
  • Org nr: 918 687 181
  • Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
  • E-postadresse: post@hotellmedbasseng.no.

Slik finansieres nettsiden

Vår nettside drives av lidenskapen for å tilby nyttig informasjon og veiledning, samtidig som vi opprettholder en forretningsmodell som er bærekraftig og bygger på tilliten til våre brukere. Vår finansiering kommer fra annonseinntekter, inkludert nøye utvalgte og klart merkede annonselenker.

Vi setter pris på din støtte når du interagerer med disse annonselenkene, da det hjelper oss å vedlikeholde en plattform som er både informativ og bærekraftig.

Vi bryr oss om personvern

Ditt personvern er av største viktighet for oss. Du er velkommen til å lese vår personvernerklæring for å forstå hvordan vi beskytter og bruker dine data.

hotellmedbasseng.no
Logo