Hotell med basseng Møre og Romsdal: De 3 beste (2024)

Hotel Union Geiranger er beste hotell med basseng i Møre og Romsdal per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne det perfekte hotellet med basseng i Møre og Romsdal kan være vanskelig. Denne regionen er kjent for sin vakre natur og tilbyr flere hoteller som komplementerer landskapet med flotte badeanlegg.

I denne artikkelen vil vi guide deg gjennom de beste hotellene med basseng i området, hvor du kan slappe helt av og nyte.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Møre og Romsdal

Vi kårer beste hotell med basseng i Møre og Romsdal gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Hotel Union Geiranger – Beste hotell med basseng i Møre og Romsdal

Hotel Union Geiranger – Best i sin klasse
Hotel Union Geiranger basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger i hjertet av Geiranger med utsikt over den berømte Geirangerfjorden, noe som gir gjestene tilgang til både naturskjønne utsikter og nærhet til lokale attraksjoner.
 • Union Bad tilbyr både innendørs og utendørs svømmebassenger, et velutstyrt spa med forskjellige behandlingsmuligheter, sauna og boblebad.
 • Hotellet har en lang tradisjon, grunnlagt i 1891, og har bevart sin historiske sjarme kombinert med moderne luksus.
 • Hotellet har flere restauranter som tilbyr alt fra lokale til internasjonale retter, og en spesiell café ved spa-avdelingen for lettere måltider.
Ulemper
 • Som et luksushotell med omfattende fasiliteter, kan oppholdet bli kostbart, noe som kan påvirke budsjettbevisste reisende.
 • Hotellets popularitet og sentrale beliggenhet kan føre til høy trafikk, spesielt i høysesongen, noe som kan påvirke roen for noen gjester.

Hotel Union Geiranger ligger i hjertet av den vakre norske naturen. Gjestene kan nyte utsikten over den berømte Geirangerfjorden. Hotellet tilbyr gratis wi-fi og parkering. Frokost er inkludert, så du starter dagen godt.

Hotel union geiranger
Hotel union geiranger hotellrom

Dette hotellet har også et flott svømmebasseng. Etter en dag med utforsking, er bassenget perfekt for avslapping. Gjester kan også benytte seg av personlige anbefalinger for å finne de beste lokale opplevelsene.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Angvik Gamle Handelssted

Angvik Gamle Handelssted
Angvik Gamle Handelssted
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet er et historisk handelssted med røtter tilbake til 1500-tallet, og tilbyr en unik atmosfære som kombinerer moderne design med historisk arkitektur.
 • Angvik ligger ved Tingvollfjorden, og tilbyr fantastisk utsikt over fjorden, noe som skaper en rolig og vakker ramme for gjestenes opphold.
 • Hotellet har et eget spa ved sjøen, som tilbyr et utvalg av behandlinger og velværefasiliteter, inkludert et badehus spa som er perfekt for avslapping.
 • Angvik Gamle Handelssted bruker lokale råvarer, og har en restaurant som spesialiserer seg på retter laget av lokale produkter, noe som gir en ekte smak av regionen.
Ulemper
 • Selv om beliggenheten er idyllisk, kan den være litt isolert, noe som gjør det vanskelig å komme seg til og fra andre destinasjoner uten egen transport.
 • Med bare 37 rom kan hotellet være fullbooket i høysesongen, noe som krever tidlig reservasjon for å sikre plass.

Angvik Gamle Handelssted ligger ved kysten av Nordmøre. Det tilbyr gjestene gratis parkering og frokost inkludert i oppholdet. Stedet har en rik historie som går tilbake til 1500-tallet, og gir besøkende en unik blanding av gammeldags sjarm og moderne komfort.

Angvik Gamle Handelssted hotellrom
Angvik Gamle Handelssted innendørsbasseng

Gjestene kan nyte utsikten over fjorden mens de slapper av i hotellets basseng. Angvik Gamle Handelssted skiller seg ut med sin intime atmosfære og personlige service. Her får man en følelse av å være hjemme, samtidig som man kan utforske alt det vakre Møre og Romsdal har å tilby.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

3

Stranda Hotel

Stranda Hotel
Stranda Hotel basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Stranda Hotel ligger sentralt i Stranda, nær inngangen til UNESCOs verdensarvområde Geirangerfjord, noe som gir enkel tilgang til lokale attraksjoner.
 • Hotellet har en lang historie som strekker seg tilbake til 1917, og tilbyr en sjarmerende atmosfære med moderne fasiliteter.
 • Hotellet tilbyr gratis tilgang til svømmebasseng, sauna, og har en koselig lobbybar med peis, noe som gjør det attraktivt for avslapping og rekreasjon.
 • Med sin plassering ved Sunnmøre Alpene, gir hotellet tilgang til utendørsaktiviteter som golf, fotturer og ski.
Ulemper
 • Som et sentralt plassert hotell kan det oppleves støy fra det lokale miljøet, spesielt i høysesongen når området er mer befolket.
 • Noen av rommene kan være mer utdaterte enn andre, og det kan være forskjeller i kvaliteten på romfasilitetene avhengig av romtypen.

Stranda Hotel tilbyr et flott svømmebasseng for sine gjester. Dette hotellet ligger i hjertet av Møre og Romsdal. Det gir besøkende en unik sjanse til å slappe av etter en lang dag med eventyr i regionen.

Gjestene kan nyte et deilig bad, omringet av storslagen natur.

På Stranda Hotel blander komfort seg med natur, og skaper den perfekte rammen for avslapning.

Stranda hotel
Stranda hotellrom

Hotellet er også kjent for sin gjestfrihet og service. Personalet jobber hardt for å sørge for at alle føler seg velkomne. Når man bor på Stranda Hotel, er det lett å forstå hvorfor dette stedet er et favorittvalg for mange som besøker området.

Etter et opphold på Stranda Hotel er det naturlig å utforske mer av hva Møre og Romsdal har å by på.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Opplev spa i Møre og Romsdal

I Møre og Romsdal kan du slappe av på spa. Du finner steder med både badstue og behandlinger for kroppen.

Luksuriøse hoteller med spa og badeanlegg

Mange hoteller i Møre og Romsdal tilbyr mer enn bare overnatting. De skaper unike opplevelser med sine luksuriøse spa- og badeanlegg. Gjester kan slappe av i varme kilder, nyte massasje eller ta del i ulike kroppsbehandlinger.

Disse stedene kombinerer komfort med spektakulær natur, og gir besøkende en sjanse til å lade batteriene i vakre omgivelser.

Å ta tid til å slappe av på et luksushotell med spa- og badeanlegg er ikke bare en luksus, det er en nødvendighet for kropp og sjel.

Kombinasjonen av naturopplevelser og velvære

Etter å ha utforsket luksuriøse hoteller med spa og badeanlegg, ser vi nå på hvordan naturen og velvære kan gå hånd i hånd. I Møre og Romsdal kan gjester dykke inn i stille fjorder, vandre på majestetiske fjell og så slappe av med helsebringende behandlinger.

Dette gir et unikt tilbud der du kan kjenne på både eventyret utenfor og freden inne.

Opplev alt fra bad og massasje til kroppsbehandlinger

Mange hoteller i Møre og Romsdal tilbyr fantastiske spa-tilbud. Gjester kan slappe av i varme kilder eller nyte en beroligende massasje. Dette er perfekt for de som ønsker å kombinere ferien med avslapping og selvpleie.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo