Hotell med basseng Geilo: De 6 beste (2024)

Vestlia Resort er beste hotell med basseng på Geilo per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Geilo tilbyr mange hoteller med svømmebasseng for de som liker å ta seg en svømmetur. Disse hotellene gir gjester en mulighet til å slappe av i vannet etter en lang dag med aktiviteter i frisk luft.

Vestlia Resort og Dr. Holms Hotel er blant de mest populære valgene. Begge har flotte bassengområder der boende gjester kan nyte vannets ro.

Bardøla Høyfjellshotell, Havsdalsgrenda, Ustedalen Høyfjellshotell Geilo og Highland Lodge tilbyr også basseng i tillegg til ulike fasiliteter som gratis parkering og solarium for ekstra komfort.

Videre vil vi introdusere deg for de ulike alternativene.

Slik kårer vi beste hotell med basseng på Geilo

Vi kårer beste hotell med basseng på Geilo gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Vestlia Resort – Beste hotell med basseng på Geilo

Vestlia Resort – Beste hotell med basseng på Geilo
Vestlia resort basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet tilbyr direkte adgang til skiløypene, noe som gjør det ekstremt praktisk for skientusiaster.
 • Vestlia Resort har et omfattende spa og velværetilbud, inkludert et treningsstudio, noe som gir gjester muligheter for avslapning og trening.
 • Resortet tilbyr fasiliteter som passer for familier, inkludert lekeområder og aktiviteter for barn.
 • Interiøret er designet av den velrenommerte norske interiørarkitekten Helene Hennie, som skaper en elegant og komfortabel atmosfære.
Ulemper
 • Som et luksusresort kan opphold og tjenester ved Vestlia være på den dyre siden, noe som kan være en ulempe for noen besøkende.
 • Hotellets popularitet kan føre til at det blir svært travelt spesielt i høysesongen, noe som kan påvirke opplevelsen for de som søker ro og avslapning.

Vestlia Resort er et luksuriøst hotell på Geilo. Det tilbyr et innendørs vannelement for gjestene sine. Dette stedet passer perfekt for familier og par som søker avslapping. Hotellgjester kan nyte gratis parkeringsplasser under oppholdet.

Vestlia resort
Vestlia resort hotellrom

Hotellet ligger nær skibakkene, noe som gjør det til et ideelt valg for vintersportentusiaster. Gjester kan også benytte seg av et helsestudio på stedet for ekstra komfort.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Dr Holms Hotel

Dr Holms Hotel
Dr holms basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet har en rik historie siden 1909, noe som gir en unik atmosfære preget av både tradisjon og luksus.
 • Dr. Holms Hotel tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som ski-in/ski-out tilgang, en bowlingbane, og et spa-område, noe som gjør det til et attraktivt valg for både aktive gjester og de som søker avslapning.
 • Hotellet ligger nær både togstasjonen og skibakkene, noe som gir lett tilgang til både transport og vintersportmuligheter.
 • Med flere spisesteder på stedet, kan gjestene nyte alt fra hjemmelagde burgere til fine dining-opplevelser, supplert av en velassortert bar.
Ulemper
 • Med så mange aktiviteter og populære sosiale samlingspunkter kan det være perioder med høy aktivitet og støy, spesielt under afterski eller andre arrangementer.
 • Hotellet har gjennomgått flere renoveringer for å oppdatere og forbedre fasiliteter, noe som til tider kan påvirke gjesteopplevelsen.

Etter å ha sett på Vestlia Resort, er det tid for å utforske Dr. Holms Hotel. Dette hotellet er kjent for sin rike historie og elegante atmosfære. Det ligger perfekt plassert nær skiområdene, noe som gjør det ideelt for vintersportentusiaster.

Hotellet skilter med et flott innendørs svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av etter en lang dag på ski.

Dr holms
Dr holms hotellrom

Dr. Holms Hotel tilbyr også gratis parkering, noe som er en stor fordel for de som kommer med bil. For de som ønsker å slappe av, finnes det et solarium hvor man kan nyte litt sol.

Med sin sentrale beliggenhet i Geilo, er hotellet et utmerket utgangspunkt for å utforske alt det vakre området har å by på.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

3

Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla Høyfjellshotell
Bardøla høyfjellshotell basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet har ski-in/ski-out tilgang og ligger nær Geilo Ski Resort, noe som gjør det til en favoritt blant skientusiaster.
 • Bardøla tilbyr et innendørs svømmebasseng, stort innendørs lekeområde for barn, og vinsmaking i kjelleren, noe som sikrer underholdning for alle aldersgrupper.
 • Hotellet har romslige rom og hytter med praktiske løsninger og familievennlige fasiliteter, noe som gjør det til et godt valg for familieferier.
 • Bardøla er omgitt av vakker natur og tilbyr en klassisk fjellhotellatmosfære med fokus på god mat og topp service.
Ulemper
 • Populæriteten og den sentrale beliggenheten kan føre til at det blir svært travelt i høysesongen, noe som kan påvirke roen og opplevelsen for noen gjester.
 • Som et etablert fjellhotell med omfattende fasiliteter, kan kostnadene være høyere, noe som kan være en ulempe for budsjettbevisste reisende.

Bardøla Hoyfjellshotell ligger i hjertet av Geilo og tilbyr komfort og tradisjon. Hotellet skilter med et innbydende svømmebasseng og rom som blander gammel sjarm med moderne fasiliteter.

Gjestene kan nyte god mat i hotellets restaurant og slappe av i solariet etter en lang dag ute.

Bardøla høyfjellshotell hotellrom
Bardøla høyfjellshotell

Det er også nær mange av Geilos populære attraksjoner, noe som gjør det enkelt for gjester å utforske området. Parkeringsplassen på stedet er gratis for gjester, noe som er en stor fordel for de som kommer med bil.

Neste på listen er Havsdalsgrenda, kjent for sin unike beliggenhet og fantastiske utsikt over fjellene.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

4

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda
Havsdalsgrenda basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Havsdalsgrenda tilbyr ski-in/ski-out tilgang, noe som er ideelt for skientusiaster og de som ønsker å maksimere tiden på skibakken.
 • Leilighetene er moderne og godt utstyrte, med fasiliteter som gjør dem egnet for både korte og lengre opphold.
 • Området ligger i vakre omgivelser nær Geilo, noe som tilbyr fantastiske muligheter for både vinter- og sommeraktiviteter i naturen.
 • Havsdalsgrenda har fasiliteter som sauna og svømmebasseng, noe som gir gode muligheter for avslapning etter en aktiv dag.
Ulemper
 • Beliggenheten kan kreve at du har tilgang til bil for å enkelt nå nærliggende tjenester og attraksjoner, noe som ikke er ideelt for alle.
 • Kvaliteten på leilighetene og beliggenheten reflekteres i prisen, noe som kan gjøre oppholdet mindre tilgjengelig for noen budsjettbevisste reisende.

Havsdalsgrenda tilbyr moderne leiligheter med tilgang til både innendørs- og utendørs basseng. Gjestene kan nyte flott utsikt over fjellene mens de slapper av ved bassenget. Dette stedet passer perfekt for familier som ser etter komfort og kvalitetstid sammen.

Havsdalsgrenda leilighet
Havsdalsgrenda

Leilighetene er utstyrt med alt man trenger for et behagelig opphold. De har kjøkken, romslige stuer og gratis parkering. Ustedalen Resort Leiligheter er også en del av Havsdalsgrenda, slik at gjestene har flere valgmuligheter.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

5

Ustedalen Høyfjellshotell

Ustedalen Høyfjellshotell
Ustedalen høyfjellshotell
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger i Geilo, nær skiheiser og vakre Ustedalsfjorden, som tilbyr både sommer- og vinteraktiviteter, noe som gjør det til et flott utgangspunkt for natur- og sportsentusiaster.
 • Ustedalen tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, badstue, og trimrom, perfekt for avslapning etter en aktiv dag.
 • Hotellet tilbyr et utvalg av leiligheter og hotellrom, de fleste med flott utsikt mot lokale severdigheter som Vestlia og Ustedalsfjorden, som sikrer et behagelig opphold.
 • Kun 750 meter fra Geilo sentrum, gir hotellet lett tilgang til lokale butikker og restauranter, kombinert med en følelse av å være nær naturen.
Ulemper
 • På grunn av den populære beliggenheten og tilgangen til ski- og naturområder, kan hotellet oppleve høye gjestevolumer i høysesongene, noe som kan påvirke roen for noen besøkende.
 • Selv om hotellet er sentrumsnært, kan noen utendørsaktiviteter kreve kort reise, spesielt for de som ønsker å utforske videre områder rundt Geilo.

Ustedalen Høyfjellshotell i Geilo tilbyr flott utsikt over fjellene. Hotellet har et fint basseng der gjester kan slappe av. Rommene er komfortable og har alt du trenger for et behagelig opphold.

Gjestene kan nyte gratis parkering og solarium.

Ustedalen høyfjellshotell hotellrom
Ustedalen høyfjellshotell

Hotellet ligger nær mange populære steder. Det er lett å komme seg til skiområder og turstier fra hotellet. Mange som har bodd her, snakker godt om beliggenheten og fasilitetene.

Prisene på Ustedalen Høyfjellshotell er også konkurransedyktige, noe som gjør det til et godt valg for reisende.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

6

Highland Lodge

Highland Lodge
Highland lodge basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Highland Lodge har en rik historie og tilbyr en unik opplevelse med sitt autentiske innredningsstil og atmosfære, noe som gir gjestene et innblikk i Vermonts historiske sjarm.
 • Hotellet ligger ved Caspian Lake i et kulturrikt og uberørt område av Vermont, og tilbyr fantastisk utsikt og direkte tilgang til utendørsaktiviteter som kajakkpadling og soling.
 • Highland Lodge tilbyr et utvalg av koselige og oppvarmede hytter for par, familier eller grupper, noe som sikrer en komfortabel og intim atmosfære for alle typer gjester.
 • Med sin vennlige sjarm og gjestfrihet oppfordrer Highland Lodge gjestene til å nyte livets enkle gleder, noe som kan bidra til en mer avslappet ferieopplevelse.
Ulemper
 • På grunn av beliggenheten kan noen av aktivitetene og fasilitetene være mer tilgjengelige sesongbasert, noe som kan begrense opplevelsen utenfor høysesongene.
 • Highland Lodge’s avsidesliggende beliggenhet kan gjøre det vanskeligere å nå for de som ikke har tilgang til egen bil eller foretrekker kort reise til urban infrastruktur.

Highland Lodge ligger i hjertet av Geilo og tilbyr mer enn bare overnatting. Hotellet har et innendørs svømmebasseng hvor gjester kan slappe av etter en dag i skibakkene. Rommene er moderne og komfortable, med gratis WiFi tilgjengelig for alle gjester.

Highland Lodge har også en kafé og en restaurant som serverer lokale retter. Parkering er gratis, noe som gjør det lett for gjester å utforske området rundt.

Highland lodge rom
Highland lodge

Dette stedet passer perfekt for familier, par og venner som søker et hyggelig opphold på fjellet. Besøkende kan nyte ulike vinteraktiviteter i nærheten, som langrenn og alpint.

Om sommeren åpner området for vakre turer og sykkelturer. Highland Lodge gjør det enkelt å oppleve det beste av Geilo, uansett årstid.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fasiliteter ved hotellene

Hotellene på Geilo gir gjester mer enn bare et sted å sove. De tilbyr også flotte muligheter for avslapning og rekreasjon.

Innendørs- og utendørs basseng

Mange hoteller i Geilo tilbyr både innendørs og utendørs svømmebassenger. Dette gir gjester mulighet til å ta en svømmetur uansett været. Innendørsbassengene er perfekte for kaldere dager, mens utendørsbassengene er ideelle når solen skinner.

Besøkende kan nyte vakker utsikt over fjellene mens de slapper av i vannet. Disse bassengene passer for alle aldre og er utstyrt med moderne sikkerhetsfunksjoner. Dette gjør dem til et favorittsted for familier som søker moro og avslapning under oppholdet.

Gratis parkering

Hotellene tilbyr gratis parkering for gjestene. Dette gjør det enkelt for de som kommer med bil. De slipper å bekymre seg for ekstra kostnader til parkering. Det er praktisk, spesielt for familier og de som har mye bagasje.

Solarium

Etter å ha parkert gratis, kan gjestene nyte solens stråler selv på kalde dager. Flere hoteller på Geilo tilbyr solarium for de som ønsker litt ekstra solskinn. Dette er perfekt for de som vil opprettholde brunfargen eller bare drømmer om varmere klima.

Solarier bruker lyskilder som etterligner naturlig sollys. Dette gjør at gjestene kan slappe av og føle seg fornyet. Bruk av solarium kan være en fin måte å lyse opp dagen på, spesielt etter en lang dag med aktiviteter utendørs.

Beliggenhet og avstand fra populære steder

Hotellene ligger nær Geilos skiløyper og turstier. Mange av dem er bare en kort spasertur fra sentrum. Dette gjør det lett for gjester å utforske lokale butikker og restauranter.

For de som ønsker å besøke andre attraksjoner, er togstasjonen i Geilo ikke langt unna. Derfra kan gjester reise til andre deler av Norge. Hotellene gir lett tilgang til både natur og kultur.

Anmeldelser fra tidligere gjester og hotellpriser

Gjester har delt sine tanker om oppholdene sine på ulike hoteller i Geilo. Her ser vi på hva de sa og hva det koster å overnatte.

HotellGjestevurderingerPris per natt
Vestlia ResortStor tilfredshet blant familier, høy kvalitet på tjenester.fra 1500 kr
Dr. Holms HotelHistorisk sjarmerende, god mat, populært blant par.fra 1350 kr
Bardøla HoyfjellshotellVennlig personale, koselig atmosfære, bra for grupper.fra 1250 kr
HavsdalsgrendaFamilievennlig, nær skibakker, rolig område.fra 1650 kr
Ustedalen Hoyfjellshotell GeiloFlott natur, rimelige priser, god service.fra 1100 kr
Highland LodgeModernisert med stil, bra for ungdom, god beliggenhet.fra 1400 kr

Prisene varierer, og det er viktig å sjekke for spesielle tilbud. Gjestene setter pris på ulike aspekter ved hvert hotell, fra historisk sjarm til nærhet til natur og skibakker.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo