Beste hotell med basseng i Hemsedal (2024)

Fyri Resort er beste hotell med basseng i Hemsedal per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne et hotell med basseng i Hemsedal kan være vanskelig. Mange ønsker å slappe av etter en lang dag i skibakken. Denne artikkelen gir en oversikt over de beste hotellene med basseng-fasiliteter i nærheten av Hemsedal.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Hemsedal

Vi kårer beste hotell med basseng i Hemsedal gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Fyri Resort – Beste hotell med basseng i Hemsedal

Fyri Resort – Best i Hemsedal
Fyri resort basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Fyri Resort ligger i Hemsedal, kjent for sin vakre natur og ski-in/ski-out tilgang, noe som gir direkte tilgang til skibakkene.
 • Resortet byr på omfattende fasiliteter inkludert et 1000 kvadratmeter stort Pool Club med oppvarmede utendørsbassenger, spa-område, og treningsfasiliteter.
 • Fyri Resort tilbyr en rekke aktiviteter både sommer og vinter, noe som gjør det til en attraktiv destinasjon året rundt.
 • Med flere restauranter på stedet, fokuserer resortet på kvalitetsingredienser og varierte spisealternativer.
Ulemper
 • Med sine mange fasiliteter og eksklusive beliggenhet kan Fyri Resort være på den dyrere siden, noe som kan være en ulempe for noen gjester.
 • På grunn av dens popularitet, kan det være perioder med mye folk og støy, spesielt i høysesongen, noe som kan påvirke den generelle opplevelsen.

Fyri Resort ligger i hjertet av Hemsedal og tilbyr luksus og komfort med sitt imponerende utendørsbasseng. Gjestene kan nyte gratis wi-fi, frokost inkludert og gratis parkering. Dette hotellet er perfekt for de som søker en blanding av avslapping og eventyr.

Utsikten fra bassenget gir en følelse av å svømme midt i fjellene.

Fyri resort hotellrom
Fyri resort rom

Fyri Resort kombinerer det beste av afterski møter beach club stemning, rett ved kjente skiområder som Hemsedal Ski Centre og Solheisen Skisenter.

Med ski-in/ski-out tilgang, er det lett å bruke dagen på ski før man slapper av i bassenget. Hotellet har også en golfbane for sommerbesøkende og flere møterom for forretningsreiser

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Pers Hotell

Pers Hotell – Badeland vegg-i-vegg
Pers hotell basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Pers Hotell tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, inkludert et innendørs badeland, bowlingbane, og underholdningstilbud som gjør det til et attraktivt sted for familier og grupper.
 • Hotellet har omfattende fasiliteter for møter og konferanser, noe som gjør det ideelt for bedriftsarrangementer og seminarer.
 • Hotellets beliggenhet i Gol gir lett tilgang til utendørs aktiviteter som ski og vandring, noe som er perfekt for natur- og sportentusiaster.
 • Med tilbud som passer for alle aldre, inkludert lekeområder og aktiviteter for barn, er hotellet godt egnet for familier.
Ulemper
 • Med så mange aktiviteter og underholdningstilbud, kan hotellet være støyende, spesielt i høysesongen og under arrangementer, noe som kan være en ulempe for de som søker ro.
 • Noen deler av hotellet kan trenge oppdateringer og modernisering for å møte gjestenes forventninger til komfort og stil.

Pers Hotell ligger en halvtime med bil fra Hemsedal. Dette hotellet skryter av et stort innendørsbasseng hvor gjestene kan svømme og slappe av. Gjestene elsker også spaet og treningsrommet.

Pers hotell hotellrom
Pers hotell utside

Dette stedet passer perfekt for familier og venner som søker et avbrekk fra hverdagen.

Hotellet tilbyr flere aktiviteter for alle aldre. Besøkende kan prøve bowling, spille golf på en nærliggende bane eller utforske fjellene rundt. Pers Hotell har også ulike restauranter som serverer lekre retter.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Andre fasiliteter og aktiviteter ved Fyri Resort

Fyri Resort tilbyr mer enn bare svømming. Besøkende kan nyte deilig mat i restaurantene og delta på spennende aktiviteter.

Restauranter og matopplevelser

Gjester på Fyri Resort kan nyte deilig mat i flere spisesteder. Stedet tilbyr alt fra lokale delikatesser til internasjonale retter. Restaurant Liv skaper smakfulle måltider som gjør at du føler deg som hjemme, mens du samtidig får oppleve nye smaker.

Folk elsker å spise her fordi menyen endrer seg med sesongene, og bruker ferske ingredienser.

På hotellet finner du også spennende matopplevelser som passer for alle, enten du ønsker en romantisk middag eller en familievennlig atmosfære. Matkulturen i Hemsedal er viktig, og på Fyri Resort får du virkelig smaken på den.

Etter et måltid kan gjestene utforske flere aktiviteter som venter på dem.

Arrangementer og aktiviteter

Etter å ha nytt deilige måltider, kan gjestene se frem til spennende arrangementer og aktiviteter på Fýri Resort. Dette stedet har noe for enhver smak.

 1. Yoga i soloppgangen gir en frisk start på dagen. Instruktører leder økten utendørs med utsikt over fjellene.
 2. Kunstutstillinger arrangeres regelmessig og viser verk fra lokale og nasjonale kunstnere.
 3. Live musikk i helgene skaper en livlig stemning i baren. Band og DJ – er spiller alt fra jazz til pop.
 4. Matlagingskurs tilbys for dem som vil lære å lage lokale delikatesser under veiledning av erfarne kokker.
 5. Guidede fotturer tar gjestene med på eventyr i Hemsedals vakre natur. Turer passer for alle ferdighetsnivåer.
 6. Filmkvelder under stjernene arrangeres om sommeren, hvor gjester kan se populære filmer utendørs.
 7. Vinsmaking gir en sjanse til å prøve forskjellige viner sammen med kunnskapsrike sommelierer.

Alle disse aktivitetene er designet for å gi gjester minnerike opplevelser ved Fýri Resort.

Konferansemuligheter i fjellet

Fyri Resort tilbyr unike møterom med utsikt over de vakre fjellene. Bedrifter kan samle teamene sine for inspirerende samlinger. Med toppmoderne utstyr blir enhver presentasjon eller workshop en suksess.

Fyri har også teambuilding-aktiviteter som styrker samarbeidet i gruppen.

I tillegg har Fyri Resort et profesjonelt planleggingsteam. De hjelper til med å organisere alt fra små møter til store konferanser. Dette sikrer at hver detalj er på plass. Neste punkt handler om fakta om Fyri Resort.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo