Beste hotell med basseng i Haugesund (2024)

Radisson blu Haugesund er beste hotell med basseng i Haugesund per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne et hotell med basseng i Haugesund kan være vanskelig. Mange ønsker å slappe av etter en lang dag i skibakken. Denne artikkelen gir en oversikt over de beste hotellene med basseng-fasiliteter i nærheten av Haugesund.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Haugesund

Vi kårer beste hotell med basseng i Haugesund gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Radisson Blu Haugesund – Beste hotell med basseng i Haugesund

Radisson Blu Haugesund – Best i Haugesund
Radisson blu haugesund basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger i nærheten av Haugesund sentrum, noe som gir god tilgang til lokale attraksjoner.
 • Gjestene har gratis tilgang til treningsfasiliteter.
 • Barn under 13 år bor gratis når eksisterende sengeplasser brukes.
 • Hotellet tilbyr en godt anmeldt frokostbuffé.
Ulemper
 • Gratis Wi-Fi tilbys, men kan ha begrensninger eller tilleggsgebyrer under visse omstendigheter.
 • Hotellet mangler svømmebasseng, noe som kan være en ulempe for noen gjester.

Radisson Blu Hotel i Haugesund skinner med sin beliggenhet nær sjøen. Gjestene kan nyte utsikten over det glitrende vannet mens de slapper av ved hotellets utendørsbasseng. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi, noe som er perfekt for de som trenger å holde seg oppkoblet.

Gjør et plask i vårt fantastiske utendørsbasseng.

Radisson blu haugesund utvendig
Radisson blu haugesund hotellrom

Videre finner man en rekke fasiliteter som gjør oppholdet behagelig og minneverdig. Fra treningsrom for de morgenaktive til herlige middagsopplevelser i hotellets restaurant, er alt lagt til rette for en avslappende ferie.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Stord Hotell

Stord Hotell – 1 time kjøring fra Haugesund
Stord hotell basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet er strategisk plassert mellom Bergen og Stavanger i Sunnhordland, noe som gir lett tilgang til både byene og den vakre naturen rundt.
 • Stord Hotell tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et velværebad, konferansefasiliteter, og flere spisesteder som gir god mat basert på lokale ingredienser.
 • Hotellet tilbyr spesielle pakker som er tiltalende for familier og gjør oppholdet praktisk og behagelig for alle aldre​.
 • Stord Hotell har mottatt miljøsertifisering for sine miljøtiltak, noe som gjør det til et ansvarlig og bærekraftig valg.
Ulemper
 • Som et fullservicehotell med mange fasiliteter, kan oppholdet her være relativt dyrt, spesielt i høysesongen.
 • Selv om hotellet ligger mellom to store byer, kan tilgangen til offentlig transport være begrenset, noe som kan gjøre det nødvendig med bil for å utforske området grundig.

Stord Hotel ligger en times kjøring fra Haugesund, men reisen er verdt det for bassenget. Dette hotellet tilbyr et stort svømmebasseng der gjester kan slappe av og ta en svømmetur.

Rommene er komfortable, og de har alt du trenger for et hyggelig opphold. Gjestene har også tilgang til treningsrom og spa. Dette gjør Stord Hotel til et flott valg for de som ønsker både avslapning og aktivitet på ferien.

Stord hotell rom
Stord hotell

Hotellet skiller seg ut med sitt fokus på gjestenes velvære. Du kan nyte god mat i restauranten etter en lang dag i bassenget. Stord Hotel er perfekt for familier, venner og par som søker en pause fra hverdagen.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler med å velge et hotell med basseng i Haugesund

Å velge et innkvarteringssted med svømmebasseng i Haugesund byr på mer enn bare et bad. Gjestene får sjansen til å slappe av med vannleker eller trene ved å svømme noen runder.

Avslapning og rekreasjon

Å ta en pause fra hverdagens stress er viktig. Hotell med basseng i Haugesund tilbyr en unik mulighet for dette. Gjester kan svømme eller bare slappe av ved vannkanten. Dette gir både kropp og sinn en sjanse til å lade opp.

Mange finner roen ved å høre på vannets stille bevegelse.

Hoteller som Radisson Blu Haugesund har flotte bassengområder. Dette stedet gir også tilgang til andre fasiliteter som spa og treningsrom. Slike aktiviteter bidrar til total velvære under oppholdet.

Tilbud om trening og aktiviteter

Gjester på Radisson Blu Hotel i Haugesund nyter godt av ulike treningstilbud. De kan svømme i bassenget, prøve seg på vannsport eller bruke treningsrommet med moderne utstyr. Dette gir gode muligheter for å holde seg aktiv selv på ferie.

I tillegg arrangerer hotellet forskjellige aktiviteter som passer for alle aldre. Familier kan ha det gøy med spill og konkurranser organisert av hotellet. For de som ønsker å utforske området rundt, tilbys guidede turer til lokale severdigheter.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo