Hotell med basseng i Gdansk: De 8 beste (2024)

Hotel Almond Business & Spa er beste hotell med basseng i Gdansk per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne det perfekte hotellet med basseng i Gdansk kan være utfordrende. Gdansk er kjent for sine vakre hoteller. I denne artikkelen vil guide deg gjennom de beste valgene med basseng.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Gdansk

Vi kårer beste hotell med basseng i Gdansk gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Hotel Almond Business & Spa – Beste hotell med basseng i Gdansk

Hotel Almond Business & Spa – Best i Gdansk
Hotel Almond Business & Spa basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotel Almond er kjent for å ha det eneste klorfrie bassenget i området, noe som gir en mer behagelig og allergivennlig svømmeopplevelse.
 • Gjestene kan nyte godt av omfattende spa-fasiliteter, inkludert finsk sauna, dampbad og jacuzzi, noe som gjør det ideelt for avslapning og velvære.
 • Hotellet ligger sentralt i Gdańsk, noe som gir lett tilgang til lokale attraksjoner og gjør det praktisk for både fritid og forretningsreiser.
 • Hotellet scorer høyt på gjestetilfredshet spesielt når det gjelder renhold, komfort, og fasiliteter, noe som reflekterer den generelle kvaliteten på oppholdet.
Ulemper
 • Noen gjester har foreslått at basseng- og spaområdet burde være forbeholdt voksne etter kl. 19.00 for å sikre en mer avslappende atmosfære.
 • Selv om hotellet tilbyr mange fasiliteter, kan prisen være en faktor å vurdere, da det er et luksushotell med tilsvarende priser, noe som kan påvirke budsjett-sensitive reisende.

Hotel Almond Business & Spa ligger i hjertet av Gdańsk, nær viktige severdigheter og med lett tilgang til byens sentrum. Dette hotellet er et perfekt valg for de som søker komfort og luksus under sitt opphold.

Med et moderne spa, innendørsbasseng, og treningsfasiliteter, tilbyr det en unik blanding av avslapning og aktivitet.

Hotel Almond Business & Spa hotellrom
Hotel Almond Business & Spa

Vi tar vare på hver detalj for at ditt opphold skal bli minneverdig.

Gjestene kan nyte deilige måltider i hotellets restaurant, som serverer lokale retter med en internasjonal vri. Rommene er elegante og godt utstyrte, noe som gir en følelse av ro og luksus.

Hotel Almond Business & Spa garanterer en opplevelse av høy kvalitet til en pris som passer de fleste budsjett.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Hotel Number one By Grano Gdansk

Hotel Number one By Grano Gdansk
Hotel Number one By Grano Gdansk basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger sentralt i Gdansk, noe som gjør det lett tilgjengelig til byens attraksjoner og kulturelle tilbud.
 • Hotellet tilbyr spesielle aktiviteter og fasiliteter for barn, noe som gjør det til et godt valg for familier som reiser med barn.
 • Gjestene kan nyte et full-service spa som tilbyr en rekke behandlinger og avslapningsmuligheter.
 • Rommene er velutstyrte med moderne bekvemmeligheter som flat-screen TV og gratis WiFi, noe som bidrar til et komfortabelt opphold.
Ulemper
 • Noen gjester har bemerket at frokosten kunne tilbydd et bredere utvalg og bedre oppbevaring av matvarer som melk.
 • Tilbakemeldinger tyder på at mens noen rom er romslige og godt vedlikeholdt, kan andre virke mindre oppdaterte eller mindre tiltalende.

Hotel Number one By Grano i Gdansk ligger perfekt til for reisende. Det er nær mange attraksjoner. Gjester kan nyte et fantastisk basseng. Rommene er moderne og komfortable.

Hotel Number one By Grano Gdansk
Hotel Number one By Grano Gdansk hotellrom

Prisen på oppholdet gir god verdi. Gjester liker stedet og fasilitetene. De anbefaler dette hotellet til andre.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

3

Radisson Hotel & Suites

Radisson Hotel & Suites
Radisson Hotel & Suites basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger sentralt på Granary Island ved elvefronten, i nærheten av populære attraksjoner som Long Market og Neptune Fountain, noe som gir lett tilgang til både shopping og kulturelle opplevelser.
 • Hotellet tilbyr rom med spektakulær utsikt over elven og er utstyrt med komfortable fasiliteter som hypoallergenisk sengetøy og regndusjer, noe som sikrer et komfortabelt opphold.
 • Superior-rom og suiter inkluderer tilgang til spa-fasiliteter, som gir gjester en ekstra luksus under oppholdet.
 • Hotellet tilbyr familierom med spa-tilgang, noe som gjør det ideelt for familier som søker et behagelig opphold med ekstra bekvemmeligheter.
Ulemper
 • Til tross for de luksuriøse spa-fasilitetene, kan bassenget være utilgjengelig for gjester som ikke har booket bestemte romtyper, noe som kan begrense tilgangen for enkelte gjester.
 • Selv om mange av rommene er av høy standard, kan noen gjester finne at visse rom ikke lever opp til forventningene, spesielt de uten utsikt eller de som vender mot byggearbeider.

Etter å ha utforsket Hotel Number One By Grano Gdansk, er det på tide å se nærmere på Radisson Hotel & Suites. Dette stedet tilbyr luksuriøse rom og suiter for sine gjester. Folk kan nyte et stort basseng, perfekt for avslapping eller en morgen svømmetur.

Gjestene setter pris på den sentrale beliggenheten i hjertet av Gdansk, som gjør det enkelt å utforske byen.

Radisson Hotel & Suites hotellrom
Radisson Hotel & Suites

Radisson Hotel & Suites skuffer ikke når det kommer til service. De har et vennlig personale som er klar til å hjelpe med alt gjestene måtte trenge. Hotellet har også et treningssenter for de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet.

For de som søker etter hoteller med basseng i Pommerske voivodskap, er Radisson et utmerket valg.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

4

Hilton Gdansk

Hilton Gdansk
Hilton Gdansk basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hilton Gdansk ligger i Gamlebyen langs elvepromenaden, nær mange av byens største turistattraksjoner, butikker og restauranter, noe som gjør det ideelt for både forretnings- og fritidsreiser.
 • Hotellet tilbyr høykvalitets fasiliteter, inkludert et innendørs svømmebasseng på taket, et fullt utstyrt treningssenter, og et spa med en rekke behandlinger.
 • Det er gode fasiliteter for barn, inkludert tilgjengelighet av barnesenger og barnevennlige menyer, noe som gjør det til et godt valg for familier.
 • Hotellet har et moderne design med romslige og godt utstyrte rom som gir en behagelig opphold.
Ulemper
 • Noen tjenester som parkering og flyplasstransport er tilgjengelig mot en ekstra avgift, noe som kan legge til en betydelig kostnad for oppholdet.
 • Selv om mange gjester finner maten utmerket, kan opplevelser variere, og noen har rapportert om mindre tilfredsstillende måltider eller service i bar- og restaurantområdet.

Fra Radisson Hotel & Suites går turen videre til Hilton Gdansk. Dette hotellet ligger ved elven, noe som gir gjestene en fantastisk utsikt. Hilton Gdansk skuffer ikke når det gjelder luksus og komfort.

De har et stort basseng på taket hvor besøkende kan slappe av og nyte solen. Rommene er romslige og innredet med stil.

Hilton Gdansk hotellrom
Hilton Gdansk

Gjestene kan også benytte seg av hotellets spa-avdeling for litt ekstra avslapping. I tillegg tilbyr Hilton Gdansk flere spisesteder som serverer deilig mat. Dette gjør det til et perfekt valg for de som søker både rekreasjon og kulinariske opplevelser under oppholdet i Gdansk.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

5

Hotel Sadova

Hotel Sadova
Hotel Sadova basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet er beleilig plassert en kort spasertur fra Gamlebyen i Gdansk, noe som gir enkel tilgang til lokale severdigheter og restauranter.
 • Hotel Sadova tilbyr et innendørs svømmebasseng, spa, og et velutstyrt treningsrom, som gir gjestene mulighet for avslapning og trening under oppholdet.
 • Med familierom og fasiliteter som barnesenger tilgjengelig, er dette hotellet godt tilrettelagt for familier som reiser med barn.
 • Hotellet mottar generelt høye vurderinger for renslighet, komfort og personalets vennlighet, noe som gjør det til et populært valg blant gjester.
Ulemper
 • Noen gjester har kommentert at restaurantmenyen om kvelden kan være begrenset, noe som kan være en ulempe for de som foretrekker flere matvalg.
 • Det er en daglig avgift for privat parkering på stedet, noe som kan være en ekstra kostnad for gjester som ankommer med bil.

Hotel Sadova er et attraktivt valg for reisende som ønsker komfort og kvalitet. Hotellet tilbyr et stort basseng som inviterer gjester til avslappende stunder etter en lang dag med utforskning av Gdansk.

Rommene er moderne og velutstyrte, noe som sikrer et behagelig opphold.

Hotel Sadova
Hotel Sadova hotellrom

Hotel Sadova kombinerer stil med funksjonalitet, og garanterer gjestene et minneverdig opphold til en laveste pris.

Gjestene kan også nyte deilige måltider i hotellets restaurant, hvor det serveres lokale og internasjonale retter. For de som reiser med bil, er parkering lett tilgjengelig. Med sin sentrale beliggenhet er Hotel Sadova et utmerket utgangspunkt for å utforske alt Gdansk har å by på.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

6

Radisson RED Gdansk

Radisson RED Gdansk
Radisson RED Gdansk basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger i Gdansk sentrum, nær gamlebyen og elvebredden, noe som gir lett tilgang til byens attraksjoner.
 • Tilbyr nyrenoverte rom og moderne fasiliteter, inkludert Smart-TV og regndusjhoder.
 • Hotellet har et spa som tilbyr massasjebehandlinger, noe som er ideelt for gjester som søker avslapning.
 • Kombinerer moderne design med bevaring av tradisjonelle hanseatiske arkitektoniske elementer.
Ulemper
 • Tilgang til svømmebassenget er ikke inkludert i romprisen og medfører ekstra kostnader.
 • Hotellet er ikke tilgjengelig med bil og har ingen egen garasje, noe som kan være upraktisk for gjester som reiser med bil.

Etter å ha utforsket Hotel Sadova, er det verdt å nevne Radisson RED Gdansk. Dette hotellet tilbyr en helt unik opplevelse med sitt moderne design og kunstneriske innslag. Gjestene kan nyte et deilig bad i bassenget, som er perfekt for avslapning etter en lang dag med sightseeing i Gdansk.

Radisson RED Gdansk hotellrom
Radisson RED Gdansk innendørsbasseng

Radisson RED legger også stor vekt på teknologi og komfort. Alle rommene er utstyrt med høyhastighets internett, noe som gjør det enkelt for gjestene å holde kontakt med omverdenen.

Baren på hotellet serverer forfriskende drikker og lette måltider, og personalet er alltid klar til å hjelpe med anbefalinger for å utforske byen.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

7

Dom&House apartments Waterlane Island

Dom&House apartments Waterlane Island
Dom&House apartments Waterlane Island basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Leilighetene er sentralt plassert i hjertet av Gdańsk, nær gamlebyen og ved elvebredden, noe som gir enkel tilgang til lokale attraksjoner og spisesteder.
 • Komplekset tilbyr et innendørs svømmebasseng, spa, og en terrasse, noe som gir gjester muligheter for avslapning og rekreasjon.
 • Enheter er moderne innredet og inkluderer fasiliteter som gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, og komfortable oppholdsrom.
 • Selv om det koster ekstra, er det tilgjengelig privat parkering på stedet, noe som er praktisk for de som ankommer med bil.
Ulemper
 • Tilgang til noen fasiliteter som parkering og flyplasstransport kommer med en ekstra avgift, noe som kan øke den totale kostnaden for oppholdet.
 • Som et leilighetskompleks tilbyr det ikke alle tjenester man kan forvente fra et tradisjonelt hotell, som daglig rengjøring og romservice, noe som kan påvirke bekvemmeligheten for noen gjester.

Dom&House leiligheter Waterlane Island tilbyr luksuriøse boenheter med svømmebasseng. Gjestene kan slappe av og nyte moderne fasiliteter. Leilighetene ligger nær sentrum av Gdansk, noe som gjør det enkelt å utforske byen.

Dom&House apartments Waterlane Island rom
Dom&House apartments Waterlane Island

Boenhetene har kjøkken, stue og privat bad. Dette stedet passer perfekt for dem som ønsker friheten et leilighetshotell gir. Gjester kan også bruke treningssenter og spa-område.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

8

Grano Apartments Nowa Motlawa

Grano Apartments Nowa Motlawa
Grano Apartments Nowa Motlawa basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Leilighetene ligger i hjertet av Gdańsk, med kort avstand til både Green Gate og Long Market, noe som gir enkel tilgang til byens hovedattraksjoner.
 • Komplekset tilbyr et innendørs svømmebasseng, spa og velværesenter, og moderne leiligheter utstyrt med kjøkkenfasiliteter, noe som tilfører komfort for lengre opphold.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele eiendommen, noe som er ideelt for både fritids- og forretningsreisende.
 • Eiendommen tilbyr familierom, noe som gjør den velegnet for gjester som reiser med familie.
Ulemper
 • Det er privat parkering på stedet, men dette kommer med en ekstra kostnad, noe som kan være en ulempe for noen besøkende.
 • Tilgang til svømmebassenget kan være begrenset til kun én time om dagen, noe som kan være restriktivt for gjester som ønsker å bruke mer tid i bassenget.

Etter å ha sett på Dom&House apartments Waterlane Island, er Grano Apartments Nowa Motlawa et annet glimrende alternativ for de som søker komfort og luksus i Gdansk. Dette stedet tilbyr moderne leiligheter med fullt utstyrte kjøkken, luftige stueområder og private balkonger.

Gjestene kan nyte en dukkert i det innendørs bassenget eller slappe av i saunaen.

Grano Apartments Nowa Motlawa rom
Grano Apartments Nowa Motlawa

Grano Apartments Nowa Motlawa ligger nær elven Motława, som gir enkel tilgang til byens mange attraksjoner og restauranter. Prisene er konkurransedyktige, og gjestenes tilfredshet vitner om kvaliteten på tjenesten og fasilitetene.

Dette stedet passer perfekt for familier, par og alle som verdsetter uavhengighet under sitt opphold i Gdansk.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Valg av hotell med basseng

Når du leter etter det perfekte stedet å bo i Gdansk, er svømmebasseng et viktig punkt å vurdere. Tenk på hvor hotellet ligger, hva det koster og hva slags fasiliteter de tilbyr.

Beliggenhet

Hotellene ligger i hjertet av Gdansk. De er nær elven, historiske steder og shoppingområder. Dette gjør dem til et ypperlig valg for reisende som ønsker å utforske byen. Flere hoteller tilbyr fantastisk utsikt over vannet eller gamlebyen.

For de som reiser med hilton-hoteller, finnes det flere alternativer i Gdansk. Dette ligger også sentralt. Gjestene kan enkelt gå til mange attraksjoner og restauranter.

Pris og budsjett

Etter å ha vurdert beliggenheten, blir neste skritt å se på pris og budsjett. Hoteller i Gdansk tilbyr forskjellige priser, avhengig av standard og sesong. For å finne et hotell som passer ens budsjett, kan man bruke nettsider som sammenligner priser.

Disse hjelper til med å finne de beste tilbudene.

Man bør alltid se etter spesialtilbud og rabatter.

Det lønner seg også å booke tidlig, spesielt for reiser i høysesongen, for å sikre gode priser.

Tilgjengelige fasiliteter

Mange hotell i Gdansk tilbyr flotte fasiliteter som gjør oppholdet bedre. Gjester kan nyte herlige svømmebasseng, avslappende spa-områder, og treningssentre for å holde seg i form.

Restauranter på stedet serverer deilig mat, og barer inviterer til koselige kvelder.

Hoteller har også praktiske tjenester som romservice, gratis internett, og rengjøring hver dag. Familievennlige tilbud som barneklubber og spillrom gjør at også de yngste trives.

For forretningsreisende finnes møterom og konferansefasiliteter. Alt dette bidrar til en minneverdig ferie eller vellykket forretningsreise.

Gjestevurderinger og anbefalinger

Gjester deler sine erfaringer på nettsider som TripAdvisor og Booking.com. De skriver om sitt opphold, rommets renhet og hotellets service. Les disse vurderingene for å få et innblikk i hva du kan forvente.

Folk forteller ofte om bassengets tilstand og om frokosten var god.

Venner og familie kan også gi gode råd. De kan fortelle om sine egne turer og hva de likte ved hotellene i Gdansk. Dette gir personlige anbefalinger som kan hjelpe deg å velge det beste bassenghotellet.

Lytt til disse tipsene for å lage en liste over favoritter.

Rabatter og tilbud

Etter å ha sett på hva andre reisende sier, er det lurt å se på hvordan du kan spare penger. Mange hoteller i Gdansk tilbyr spesielle priser for tidlig bestilling. Dette betyr at hvis du planlegger turen i god tid, kan du få et rom til en lavere pris.

Noen steder har også spesielle pakker som inkluderer både opphold og aktiviteter, noe som kan være en god måte å spare på både opplevelser og overnatting.

Sjekk også hotellenes egne nettsider og sosiale medier for eksklusive tilbud. I visse perioder kan du finne rabattkoder som gir deg et bedre tilbud enn det du finner på store bookingsider.

Ved å sammenligne priser og tilbud fra forskjellige kilder, sikrer du at du får det beste tilbudet for ditt opphold ved et bassenghotell i Gdansk.

Opplev bassenghotell i Gdansk

Besøk hotell med basseng i Gdansk for en uforglemmelig ferie. Nyt et herlig bad og utforsk byens attraksjoner.

Frokostmuligheter

Hoteller med basseng i Gdansk tilbyr som oftest alltid frokost. Gjester kan nyte en variert buffet med både varme og kalde retter. De serverer ofte lokale spesialiteter, frisk frukt, og ulike typer bakverk.

Noen hoteller har til og med egne kokker som lager omeletter etter din smak.

Andre steder gir mulighet for å bestille frokost på rommet. Dette er perfekt for de som ønsker en rolig morgen. Man kan velge blant et bredt utvalg av retter fra en meny som hotellkjøkkenet forbereder spesielt for gjestene.

Andre aktiviteter og attraksjoner i nærheten

Gdansk er ikke bare kjent for sine fantastiske hoteller med basseng, men også for spennende aktiviteter og attraksjoner. Byen byr på kulturelle skatter og naturskjønne steder som besøkende kan utforske.

 1. Langgata (Długa): Denne historiske gaten ligger i hjertet av Gdansk og er omringet av fargerike bygninger fra renessansen. Turister kan ta flotte bilder her.
 2. Neptuns fontene: En berømt fontene som finnes på Dlugi Targ, rett ved Langgata. Den er et populært møtepunkt og perfekt for å se vakker kunst.
 3. Mariakirken: En av de største mursteinskirker i verden, denne imponerende bygningen tilbyr en fantastisk utsikt over byen fra sitt tårn.
 4. Europeisk Solidaritetssenter: Et museum som forteller om den polske veien til frihet gjennom utstillinger om Solidaritetsbevegelsen. Det gir en dyp innsikt i Polens nyere historie.
 5. Westerplatte: Besøk stedet hvor andre verdenskrig startet. Westerplatte har ruiner og minnesmerker som hedrer de modige forsvarerne.
 6. Oliwa Park: En vakker park perfekt for en rolig spasertur eller piknik under gamle trær. Her finner man også Oliwa-katedralen, kjent for sitt imponerende orgel.
 7. Sopot-piren: Kort reisevei fra Gdansk, Sopot-piren er den lengste trepiren i Europa og et ypperlig sted for en spasertur med utsikt over Østersjøen.
 8. Malbork-slottet: Litt lenger unna Gdansk ligger verdens største slott målt etter areal, et imponerende eksempel på middelaldersk festningsarkitektur og en UNESCO-verdensarvsted.

Hver av disse attraksjonene legger noe unikt til reiseopplevelsen i Gdansk, enten det er historie, kultur eller naturskjønnhet man søker.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo