Beste hotell med basseng i Trondheim (2024)

Britannia Hotel er beste hotell med basseng i Trondheim per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å finne det perfekte overnattingsstedet kan være vanskelig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom de ulike mulighetene for å finne hotell med bassengområder i Trondheim.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Trondheim

Vi kårer beste hotell med basseng i Trondheim gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Britannia Hotel – Beste hotell med basseng i Trondheim

Britannia Hotel – Beste hotell med basseng i Trondheim
Britannia hotel basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Britannia Hotel i Trondheim tilbyr elegant innredede rom og suiter, som kombinerer moderne bekvemmeligheter med historisk sjarm.
 • Hotellet skilter med flere restauranter som tilbyr alt fra finere gourmet til mer avslappede måltider, tilrettelagt av dyktige kokker.
 • Britannia Hotel har et velutstyrt spa og fitness-senter som tilbyr en rekke behandlinger og treningsmuligheter for å fremme velvære og avslapning.
 • Hotellet fungerer som et kulturelt knutepunkt i Trondheim med en rekke planlagte arrangementer og aktiviteter som er åpne for både hotellets gjester og lokalsamfunnet.
Ulemper
 • Som et luksushotell kan oppholdet ved Britannia være dyrt, noe som kan være en hindring for noen besøkende.
 • Hotellets popularitet som sted for ulike arrangementer og konferanser kan noen ganger føre til at det er mye folk og aktivitet, noe som potensielt kan påvirke den individuelle gjestens opplevelse av ro og avslapning.

Britannia Hotel i Trondheim tilbyr frokost inkludert, gratis wi-fi og parkering. Dette luksuriøse hotellet har svømmebasseng hvor gjester kan slappe av. Rommene er elegante og komfortable.

the britannia hotellrom
the britannia
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Scandic Hell

Scandic Hell
Scandic hell basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger bare 600 meter fra flyplassen, noe som er praktisk for reisende.
 • Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible konferansehoteller.
 • Hotellet tilbyr en prisbelønt frokost, anerkjent som den beste hotellfrokosten i Trøndelag.
 • Gjestene kan benytte seg av hotellets treningsrom, sauna, og svømmebasseng.
Ulemper
 • Det tar rundt 30 minutter å kjøre til Trondheim, noe som kan være en ulempe for de som ønsker å utforske byen.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene, men på rommene koster det ekstra.

Scandic Hell ligger nær Trondheim lufthavn, Værnes. Dette gjør det enkelt for reisende å komme seg til og fra hotellet. De tilbyr gratis parkering for gjester med bil. Hotellet har et stort svømmebasseng der gjester kan slappe av etter en lang dag.

Scandic hell utsiden
scandic hell

Rom på Scandic Hell er romslige og komfortable. De har moderne fasiliteter som gjør oppholdet bedre. Gjestene kan nyte god mat i hotellets restaurant. For de som ønsker å utforske området, er avstanden til bysentrum kort.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Tips for å finne det beste hotellet med basseng i Trondheim

For å finne det perfekte stedet, start med å planlegge turen tidlig. Sørg for å sjekke vurderinger på nettet for å se hva andre gjester sier.

Planlegg på forhånd

Bestill ditt hotell tidlig. Dette sikrer at du får de beste rommene med utsikt over byen. Sjekk kart for å finne hoteller nær sentrum. Dette gjør reisen enklere. Bruk nettsider for å sammenligne priser på forskjellige hoteller.

Finn de med de beste tilbudene. Skriv ned hva du vil ha fra et hotell. Kanskje et stille rom eller nærhet til attraksjoner.

Identifiser dine behov

Tenk på hva du vil ha fra et hotell med basseng i Trondheim. Kanskje du ønsker et sted nær bysentrum for enkel tilgang til museer og restauranter. Eller ser du etter et rolig sted litt lenger vekk fra byens larm? Dine preferanser er viktige for å finne det perfekte oppholdet.

Sjekk også hvilke fasiliteter som er viktige for deg. Ønsker du gratis Wi-Fi, treningsrom, eller spa-avdeling? Vær tydelig på dine behov før du begynner å lete. Dette gjør søket enklere og mer målrettet.

Les anmeldelser fra andre reisende

Etter at du vet hva du trenger, hjelper det å høre hva andre sier. Sjekk kommentarer fra folk som har bodd på hotellene. De skriver om sine opplevelser. Noen forteller om hvor lett det var å komme seg til bysentrum.

Andre nevner om bassenget var rent og fint. Dette gir deg en bedre idé om stedet er bra for deg.

Folk legger ofte ut bilder sammen med sine anmeldelser. Disse bildene viser mer enn de offisielle hotellbildene. Du kan se hvordan rommene virkelig ser ut. Bilder kan også vise deg hvor innbydende bassenget er.

Så, å lese anmeldelser og se på bilder gjør det enklere å velge det beste hotellet med basseng i Trondheim.

Se etter spesielle tilbud og rabatter

Etter å ha lest anmeldelser, er neste steg å jakte på gode avtaler. Hoteller gir ofte spesielle tilbud som kan spare deg for mye penger. Dette er viktig når du vil bo i nærheten av bysentrum uten å bruke for mye.

Sjekk hotellets egen nettside og sammenlign med andre booking-sider. Noen ganger har de hemmelige tilbud bare tilgjengelige for dem som spør direkte eller abonnerer på deres nyhetsbrev.

Finn rabatter for tidlig booking eller siste-minutt-tilbud. Dette kan inkludere gratis frokost, en ekstra natt gratis, eller til og med oppgradering til et bedre rom.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo