Hotell med basseng på Kreta: De 10 beste (2024)

Mitsis Selection Laguna er beste hotell med basseng på Kreta per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Å velge det rette hotellet på Kreta kan være vanskelig. Øya er kjent for sine fantastiske overnattingssteder med basseng.

Denne artikkelen gir en liste over de beste hotellene med basseng, hvor du kan slappe av og nyte ferien.

Slik kårer vi beste hotell med basseng på Kreta

Vi kårer beste hotell med basseng på Kreta gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Mitsis Selection Laguna – Beste hotell med basseng Kreta

Mitsis Selection Laguna – Beste valg
Mitsis Selection Laguna basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger på en nydelig strand i Anissaras, nær Hersonissos, og tilbyr direkte tilgang til både stranden og lokale attraksjoner, noe som gjør det ideelt for både avslapning og utforskning.
 • Mitsis Selection Laguna tilbyr et bredt spekter av spisemuligheter inkludert italiensk, asiatisk, og kreolsk mat, samt flere barer som tilbyr et variert utvalg av drinker og småretter, slik at gjestene kan nyte et mangfold av kulinariske opplevelser.
 • Med flere bassenger, inkludert en med sjøvann, et velutstyrt spa, og romslige og velinnredede rom, sikrer hotellet en luksuriøs og behagelig opplevelse for alle gjester.
 • Hotellet tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og fasiliteter for barn, inkludert barneklubber og spesielle barnebassenger, noe som gjør det til et flott valg for familier.
Ulemper
 • Selv om Wi-Fi er tilgjengelig, kan kvaliteten variere, og noen gjester kan oppleve ustabil internettforbindelse under sitt opphold.
 • Hotellet tilbyr parkering, men det kan medføre ekstra kostnader og er kanskje ikke alltid tilgjengelig avhengig av ankomsttid og sesong.

Mitsis Selection Laguna ligger nær havet på Kreta. Dette hotellet har vakre svømmebasseng og tilbyr luksus for alle som besøker. Gjestene kan nyte solen og vannet i et av de mange bassengene hotellet har.

Rommene er romslige med utsikt mot havet eller hagene.

Mitsis Selection Laguna hotellrom
Mitsis Selection Laguna

Hotellet er kjent for sin fantastiske service og deilige mat. Det har flere restauranter som serverer ulike typer mat fra hele verden. Barna har egne aktiviteter og bassengområder, noe som gjør Mitsis Selection Laguna til et perfekt valg for familier også.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Nana Golden Beach

Nana Golden Beach
Nana Golden Beach basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter inkludert tennis, vannsport, og et fitnessenter, noe som gir gjestene mange muligheter til å være aktive under oppholdet.
 • Med ni svømmebassenger, inkludert barnebassenger og et basseng med sjøvann, tilbyr resorten gode muligheter for bading og avslapning for alle aldersgrupper.
 • Resortet er utstyrt med familierom og tilbyr fasiliteter som en barneklubb og lekeområder, noe som gjør det til en ideell destinasjon for familier.
 • Hotellet ligger direkte på stranden og tilbyr en privat stranddel, perfekt for gjester som ønsker å nyte solen og havet uten forstyrrelser.
Ulemper
 • Selv om Wi-Fi er tilgjengelig, kan tilgangen og kvaliteten variere, spesielt på offentlige områder og i rommene, noe som kan være en utfordring for noen gjester.
 • Noen av de eksklusive aktivitetene og tjenestene kan ha ekstra kostnader, som vannsport og spa-behandlinger, noe som potensielt kan øke totalprisen for oppholdet.

Nana Golden Beach ligger vakkert til på Kreta. Dette hotellet har flotte bassenger og private strender bare noen skritt unna. Familievennlige aktiviteter og vannsporter er lett tilgjengelige for gjestene.

Hotellet tilbyr luksuriøse rom og suiter med fantastisk utsikt over havet.

Nana Golden Beach hotellrom
Nana Golden Beach ute

Gjestene kan nyte deilige måltider i flere restauranter på stedet. Spaet gir avslapning med et bredt utvalg av behandlinger. Nana Golden Beach passer perfekt for reisende som søker sol, bad og eksklusivitet på ferien.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

3

Lyttos Beach

Lyttos Beach
Lyttos beach basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Resortet tilbyr flere svømmebassenger, inkludert et med sjøvann og private basseng for noen suiter, noe som gir gode muligheter for både avslapping og aktivitet.
 • Lyttos Beach er designet med tanke på familier, og tilbyr aktiviteter og fasiliteter som barneklubber og familievennlige suiter, noe som gjør det ideelt for gjester i alle aldre.
 • Resortet har et bredt utvalg av aktiviteter, inkludert tennisbaner, vannsporter og et velværeområde, noe som gir noe for enhver smak.
 • Med sin beliggenhet ved stranden tilbyr Lyttos Beach direkte tilgang til sjøen samt vakre solnedganger og mulighet for strandaktiviteter.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert om varierende kvalitet på Wi-Fi, noe som kan være en utfordring for de som trenger stabil og rask internettforbindelse.
 • Noen av fasilitetene og aktivitetene kan være sesongavhengige, noe som potensielt kan begrense tilgjengeligheten av visse tilbud utenfor hovedsesongen.

Lyttos Beach er et flott sted for familier og par som søker sol og bading på Kreta. Hotellet har store svømmebasseng og ligger rett ved en vakker sandstrand. Gjestene kan nyte solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden.

Dette gjør det enkelt å slappe av og ta seg en svømmetur.

Lyttos beach hotellrom
Lyttos Beach strand

Dette feriestedet tilbyr ulike aktiviteter for alle aldre. Fra tennisbaner til vannsport, det er noe for enhver smak. Barna vil elske de spennende vannskliene, mens voksne kan nyte treningssenteret eller spaet.

Rommene er komfortable, med balkonger som ofte gir utsikt over havet eller hagene.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

4

Creta Maris Resort

Creta Maris Resort
Creta Maris Resort basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Resortet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert 14 svømmebassenger, en vannpark for barn, et fullservice spa, og en rekke restauranter og barer. Dette gir gjestene mange valgmuligheter for avslapning og underholdning.
 • Resortet tilbyr en rekke aktiviteter som tennis, mini-golf, og et animasjonsteam som organiserer alt fra vannpolo til greske dansekurs, noe som gjør oppholdet både engasjerende og morsomt.
 • Resortet ligger ved en stor, privat strand med Blue Flag-sertifisering, noe som gir gjestene direkte tilgang til sjøen og muligheter for vannsport.
 • Med fasiliteter som barneklubber, spesialtilpassede barnepooler og en rekke aktiviteter for alle aldre, er Creta Maris ideelt for familier.
Ulemper
 • Mange av fasilitetene, inkludert noen av svømmebassengene og restaurantene, har sesongbaserte åpningstider, noe som kan begrense tilgjengeligheten avhengig av når du besøker.
 • Noen aktiviteter og tjenester, som vannsport og spa-behandlinger, kommer med ekstra kostnader, noe som kan øke den totale utgiften for oppholdet.

Creta Maris Resort ligger nær n. kazantzakis airport, og er et populært valg for reisende. Hotellet tilbyr vakre rom og fantastiske bassenger. Gjestene kan nyte solen og det klare vannet hele dagen.

Creta Maris Resort hotellrom
Creta Maris Resort

Hotellet har også en rekke aktiviteter for både barn og voksne. Dette gjør det til et perfekt sted for familier som ønsker seg en minneverdig ferie på Kreta. Fra romantiske middager til morsomme vannsporter, har Creta Maris noe for alle.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

5

Stella Island Luxury Resort & Spa

Stella Island Luxury Resort & Spa
Stella Island Luxury Resort & Spa basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Luksuriøse og moderne fasiliteter.
 • Vakre og velstelte bassengområder.
 • Avslappende spa-fasiliteter av høy kvalitet.
 • Variert og velsmakende mat på resortets restauranter.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert om høye priser på tilleggstjenester.
 • Avstand til nærmeste by eller sentrum kan være lang for de som ønsker å utforske utenfor resortet.

Etter å ha utforsket Creta Maris Resort, tar vi steget over til Stella Island Luxury Resort & Spa, en perle for de som søker romantiske hoteller på Kreta. Dette stedet skiller seg ut med sitt elegante design og unike over-vann-bungalower som gir en eksklusiv opplevelse.

Gjestene kan nyte privatliv i luksuriøse omgivelser med direkte tilgang til krystallklart vann rett fra deres terrasse.

Stella Island Luxury Resort & Spa hotellrom
Stella Island Luxury Resort & Spa innendørsbasseng

Hotellet byr på en rekke fasiliteter som appellerer til alle. Fra flere gourmetrestauranter som serverer internasjonale delikatesser til et imponerende spa hvor besøkende kan slappe av og fornye energi.

Aktiviteter som yoga ved bassenget og vannaerobic er også tilgjengelige for de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet. Med sin blendende skjønnhet og toppmoderne tjenester, setter Stella Island Luxury Resort & Spa standarden for en minneverdig ferie på øya.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

6

Candia Park Village

Candia Park Village
Candia Park Village basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Ideell beliggenhet ved stranden.
 • Familievennlig atmosfære med barnevennlige fasiliteter og aktiviteter.
 • Flere bassengområder, inkludert et barnebasseng og et svømmebasseng.
 • Romslige og komfortable boenheter med moderne fasiliteter.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert om treg service på restaurantene.
 • Enkelte rom kan ha begrenset utsikt eller være litt daterte i innredningen.

Candia Park Village ligger vakkert til på Kreta. Dette stedet tilbyr en følelse av en liten kretisk landsby med sine fargerike bygninger og vakre hager. Gjester kan nyte to store svømmebassenger, som er perfekte for avslapping under solen.

Det finnes også en egen stranddel for de som foretrekker saltvann.

Candia Park Village hotellrom
Candia Park Village

Familier elsker Candia Park Village for dets barnvennlige fasiliteter. Hotellet har en morsom miniklubb og et lekeområde som holder de små underholdt. For matentusiaster, byr stedet på flere spisesteder som serverer utsøkt lokal og internasjonal mat.

Med sin idylliske beliggenhet og førsteklasses tjenester, er Candia Park Village et topp valg for reisende på Kreta.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

7

Aquila Elounda Village

Aquila Elounda Village
Aquila Elounda Village basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Fantastisk utsikt over havet og fjellene.
 • Luksuriøse og romslige boenheter med moderne fasiliteter.
 • Flere bassengområder, inkludert et oppvarmet basseng og et barnebasseng.
 • Utmerkede spisemuligheter med variert mat og atmosfære.
Ulemper
 • Noen gjester har klaget på lang ventetid for innsjekking og utsjekking.
 • Enkelte gjester har rapportert om høyere priser på resortens restauranter og tilleggsgoder.

Aquila Elounda Village ligger på Kreta og tilbyr luksuriøse rom med fantastisk utsikt over havet. Hotellet har et stort utvalg av bassenger, som gir gjester muligheten til å slappe av i solen.

Gjestene kan også nyte deilige måltider i hotellets restauranter og koble av i spaet.

Aquila Elounda Village
Aquila Elounda Village hotellrom

Aquila Elounda Village byr på en unik kombinasjon av luksus, ro og naturskjønnhet.

Hotellet arrangerer ulike aktiviteter for å underholde gjestene. Fra vannsport til kulturelle turer gir Aquila Elounda Village besøkende sjansen til å oppdage Kretas skjønnhet.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

8

GDM Megaron Historical Monument Hotel

GDM Megaron Historical Monument Hotel
GDM Megaron Historical Monument Hotel basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Unik beliggenhet i en historisk bygning med arkitektonisk sjarm.
 • Elegant og sofistikert atmosfære.
 • Tilgang til et imponerende bassengområde med utsikt over havet.
 • Gode anmeldelser for matkvalitet og service.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert om små rom sammenlignet med moderne hotellstandarder.
 • Plasseringen kan være mindre ideell for de som ønsker en strandferie, da det ikke er direkte tilgang til stranden fra hotellet.

GDM Megaron ligger i hjertet av Kreta og er et hotel hvor historie møter luksus. Det ble bygd i en tidligere tidsalder og står nå som et minnesmerke over fortiden. Med sin unike arkitektur tiltrekker det gjester fra hele verden.

GDM Megaron Historical Monument Hotel
GDM Megaron Historical Monument Hotel hotellrom

Hotellet har et svømmebasseng på taket som gir fantastisk utsikt over byen og havet.

Rommene er elegante og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre komfort. Gjestene kan nyte utsøkte måltider i hotellets restaurant, som serverer lokale spesialiteter. For de som ønsker å utforske området, ligger mange av Kretas kjente severdigheter i nærheten.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

9

Nana Princess Suites

Nana Princess Suites
Nana Princess Suites Villas & Spa basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Eksklusivt og luksuriøst opphold med private villaer og suiter.
 • Fantastisk bassengområde med flere bassenger og privat strand.
 • Høy kvalitet på mat og drikke på resortens restauranter og barer.
 • Omfattende spa-fasiliteter med et bredt utvalg av behandlinger.
Ulemper
 • Noen gjester har bemerket høye priser på tilleggsgoder og tjenester.
 • Beliggenheten kan være avsides for de som ønsker en mer sentral beliggenhet i nærheten av bylivet.

Etter å ha sett på historien til GDM Megaron, skifter fokuset nå til Nana Princess Suites, Villas & Spa. Dette luksuriøse feriestedet ligger ved kysten og tilbyr spektakulær utsikt over havet.

Gjestene kan velge mellom elegante suiter og private villaer med svømmebasseng. Hver bolig er designet for maksimal komfort og luksus.

Nana Princess Suites, Villas & Spa
Nana Princess Suites, Villas & Spa hotellrom

Nana Princess tilbyr også et bredt utvalg av fasiliteter som et toppmoderne helsesenter, flere restauranter med utsøkt mat, og direkte tilgang til en privat strand. Besøkende kan nyte avslappende behandlinger i spaet eller holde seg aktive i treningsstudioet.

Her kombineres eksklusivitet med den ultimate avslapningsopplevelsen ved vannkanten.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

10

Village Heights Resort

Village Heights Resort
GDM Megaron Historical Monument Hotel basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Spektakulær utsikt over havet og fjellene.
 • Flere bassengområder, inkludert et barnebasseng og et oppvarmet basseng.
 • Romslige og moderne boenheter med fullt utstyrte kjøkken.
 • Varierte sports- og fritidsfasiliteter tilgjengelig på resortet.
Ulemper
 • Enkelte gjester har rapportert om lang avstand til nærmeste strand.
 • Noen rom kan være utsatt for støy fra underholdning eller andre gjester.

Village Heights Resort ligger på den vakre øya Kreta. Dette feriestedet tilbyr fantastiske bassenger hvor gjester kan slappe av og nyte solen. Rommene er romslige og gir en følelse av luksus.

Gjestene kan også nyte deilige måltider på flere restauranter innenfor resortet.

Village Heights Resort hotellrom
Village Heights Resort

Oppdag roen ved Village Heights Resort, et perfekt utgangspunkt for å utforske Kretas skjønnhet.

Feriestedet tilbyr aktiviteter for alle aldre, inkludert golf og spa-behandlinger. Utsikten over landskapet er spektakulær, spesielt ved solnedgang. Familier, par og alenereisende vil finne Village Heights Resort som et ideelt valg for en minneverdig ferie.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fasiliteter og områder

Hotell på Kreta tilbyr fantastiske fasiliteter som svømmebassenger, restauranter og lekeplasser for barn.

Anmeldelser av hoteller

Gjester deler sine meninger på nettet. De skriver om rommene, tjenesten og bassengene. Dette hjelper folk å velge riktig sted å bo.

Mange ser på bilder og leser hva andre sier før de bestemmer seg. Dette gir en god ide om hvordan ferien kan bli. Folk liker å vite at de har valgt et bra sted.

Hotellpriser

Hotellpriser på Kreta varierer mye gjennom året. I høysesongen, som er sommermånedene, kan prisene være høyere. Dette er fordi mange ønsker å besøke solfylte reisemål som Thira og Santorini.

Utenfor sesongen faller prisene, og det blir billigere å bo på luksushoteller med basseng.

Bilder fra hoteller

Etter å ha sett på priser, er neste steg å utforske hotellenes visuelle sider. Bilder gir et førstehåndsinntrykk av hva gjester kan forvente. De viser hotellets stil, rommene, bassenget og omgivelsene.

Gjester får se fargene, møblene, og hvordan sollyset faller inn gjennom vinduene. Dette hjelper folk å forestille seg hvordan oppholdet deres kan bli.

Mange hoteller legger ut bilder av høy kvalitet. Disse bildene viser ofte hotellets beste sider. Fra luksuriøse suiter med sjøutsikt til elegante spisesteder, appellerer de til de som søker en unik ferieopplevelse.

Gjestene kan nesten kjenne den varme brisen fra Kreta mens de blar gjennom galleriene. Bassenget glitrer innbydende, og middagsområdene ser ut som perfekte steder for en romantisk middag under stjernene.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo