Hotell med basseng i Oslo: De 8 beste (2024)

Radisson Blu Plaza Hotel er beste hotell med basseng i Oslo per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder.

Likevel finnes det også andre hotell med basseng i området som kan passe enda bedre for deg som enten ønsker å oppholde deg et annet sted eller kanskje ønsker å dra nytte av andre fordeler ved hotellene.

Les videre for å bli kjent med alle hotell med basseng i Oslo.

Slik kårer vi beste hotell med basseng i Oslo

Vi kårer beste hotell med basseng i Oslo gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. Vi gjør dypdykk i omtaler og vurderinger som er skrevet av norske kunder og samler det beste fra flere kilder i en grundig vurdering.

1

Radisson Blu Plaza Hotel – Beste hotell med basseng i Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel – Beste hotell med basseng i Oslo
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger sentralt i Oslo, nær hovedbanestasjonen og en rekke kulturelle attraksjoner, noe som gjør det enkelt for gjester å utforske byen.
 • Radisson Blu Plaza tilbyr et innendørs svømmebasseng, et velutstyrt fitnesssenter, og ulike spisealternativer, inkludert en takterrasse med utsikt over byen.
 • Rommene er kjent for å være romslige og velutstyrte med moderne bekvemmeligheter, og mange har panoramautsikt over byen eller fjorden.
 • Gjestene roser ofte hotellets vennlige og hjelpsomme personale, som bidrar til en positiv opplevelse under oppholdet.
Ulemper
 • Parkering på hotellet er tilgjengelig, men det kommer med en relativt høy daglig kostnad som kan legge til en ekstra utgift for de som ankommer med bil.
 • Noen gjester har uttrykt bekymring for inkonsekvenser i romkvaliteten og renhold, noe som kan påvirke den samlede opplevelsen.

Radisson Blu Plaza Hotel Oslo ligger i hjertet av byen. Det er kjent for sin imponerende utsikt over Oslo. Gjestene kan nyte gratis Wi-Fi og frokost inkludert i oppholdet. Hotellet har et stort svømmebasseng hvor du kan slappe av.

Radisson blu plaza hotel oslo
Radisson Blu Plaza Hotel Oslo hotellrom

Rom på hotellet er moderne og komfortable. De har alt du trenger for et behagelig opphold. Fra vinduene kan du se Karl Johans gate og den norske opera & ballett. Radisson Blu Plaza tilbyr også sauna, perfekt for avslapping etter en lang dag.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

2

Lysebu Hotel

Lysebu Hotel
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Lysebu Hotel ligger nær Holmenkollen, omgitt av naturskjønne omgivelser som tilbyr både ro og vakker utsikt, perfekt for både rekreasjon og avslapping.
 • Hotellet skryter av et innendørs svømmebasseng, et velutstyrt treningssenter, og en sauna, ideelt for gjester som ønsker å holde seg aktive eller slappe av.
 • Med en egen restaurant som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter, kan gjester nyte høykvalitets måltider på stedet.
 • Med kapasiteter for konferanser og brylluper, kombinert med dens unike beliggenhet og atmosfære, er hotellet et attraktivt valg for større arrangementer og sosiale sammenkomster.
Ulemper
 • Hotellet tilbyr parkering, men dette kommer med en ekstra kostnad, noe som kan være en ulempe for de som reiser med bil.
 • Selv om hotellets beliggenhet er ideell for natur og ro, kan det være litt langt fra Oslo sentrum, noe som krever transport for å nå byens hovedattraksjoner.

Lysebu Hotel ligger høyt oppe på Holmenkollen. Det gir gjestene en fantastisk utsikt over Oslo. Hotellet har et stort svømmebasseng som passer perfekt for de som vil slappe av i vannet.

Rommene er komfortable og har alt du trenger for et godt opphold. Gjestene kan også nyte god mat i hotellets restaurant.

Lysebu Hotel
Lysebu Hotel basseng

Gratis parkering gjør det enkelt for de som kommer med bil. Lysebu er nær mange populære attraksjoner, som Vigeland-museet og Holmenkollen skimuseum. Dette gjør hotellet til et perfekt valg for både turister og de som er på forretningsreise.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

3

The Well Spa & Hotel

The Well Spa & Hotel
The Well spa & hotel basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • The Well tilbyr Skandinavias største spa-område med 11 svømmebassenger, 15 saunaer og dampbad, og et bredt utvalg av velværebehandlinger som skaper en unik opplevelse.
 • Hotellet skryter av moderne og komfortable rom med detaljer som oppmuntrer til avslapping og ro, og med utsikt til den omkringliggende naturen.
 • Med flere spisesteder på stedet, inkludert en asiatisk fusion-restaurant, tilbyr The Well kvalitetsmat med fokus på sunne og gode ingredienser.
 • Kun 20 minutter fra Oslo sentrum, tilbyr The Well enkel tilgang kombinert med en følelse av å være langt unna byens kjas og mas.
Ulemper
 • Tjenestene og oppholdet på The Well kan oppfattes som dyrt, noe som kan være en ulempe for noen gjester som ser etter mer budsjettvennlige alternativer.
 • På visse dager kreves det badetøy i spaet, noe som kan påvirke den frie og avslappende atmosfæren for de som foretrekker en mer tradisjonell, europeisk spa-opplevelse uten badetøy.

The Well er kjent for sitt luksuriøse spaområde. Gjester kan nyte et stort utvalg av vannaktiviteter og behandlinger. Hotellet tilbyr også flere bassenger, både innendørs og utendørs, som passer for alle aldre.

Beliggenheten gir enkel tilgang til Vigeland-museet, noe som gjør det til et ypperlig valg for de som ønsker å kombinere avslapning med kultur.

The Well spa & hotel
The Well spa & hotel hotellrom

Rom på hotellet er romslige og komfortable. De tilbyr en fredelig atmosfære etter en dag full av aktiviteter. Besøkende setter pris på den høye standarden på service og fasiliteter.

The Well er perfekt for de som søker et pusterom fra hverdagens stress.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

4

Sommerro

Sommerro
Sommerro basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Sommerro er kjent for sin Art Deco-innredning og luksuriøse atmosfære, som gir gjestene en følelse av eleganse og komfort.
 • Hotellet ligger sentralt i Oslo, noe som gjør det enkelt å utforske byen og dens mange attraksjoner.
 • Hotellets restauranter får skryt for sin høye kvalitet på mat og service, og tilbyr alt fra moderne internasjonale til spesialiserte asiatiske retter.
 • Sommerro tilbyr varierte fasiliteter inkludert Oslos første takbasseng, et velutstyrt treningsrom, og flere spisesteder som gir en komplett luksusopplevelse.
Ulemper
 • Noen gjester finner at prisen er høy i forhold til de tjenester som tilbys, spesielt med tanke på ekstra kostnader som kan påløpe under oppholdet.
 • Selv om mange opplever servicen som utmerket, har noen gjester opplevd inkonsistens i servicekvaliteten, som kan påvirke den generelle opplevelsen.

Fra det moderne Radisson Blue Plaza Hotel Oslo, tar vi turen til det historiske Sommerro. Sommerro skiller seg ut med sin unike stil og atmosfære. Dette hotellet er en hyllest til 1930-tallets eleganse og byr på et basseng som ikke bare er til for å svømme i, men også et kunstverk å beundre.

Gjestene elsker å slappe av ved bassenget etter en lang dag med å utforske byen.

Sommerro
Sommerro hotellrom

Gjester kan nyte solen på terrassen eller ta en forfriskende dukkert. Med nærhet til kjente attraksjoner som Vigeland museet og Fram museet, er Sommerro perfekt for de som ønsker å kombinere kulturelle opplevelser med luksuriøs avslapning.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

5

The Thief

The Thief
The Thief basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger på Tjuvholmen i Oslo, kjent for sitt kunstneriske miljø og vakre sjøutsikt, noe som gir gjester en unik og kulturelt rik opplevelse.
 • The Thief tilbyr toppmoderne fasiliteter, inkludert et velutstyrt spa, en takterrasse med basseng, og elegante rom og suiter som reflekterer høy standard og komfort.
 • Hotellet skiller seg ut med sin omfattende kunstsamling og designelementer fra internasjonalt anerkjente kunstnere og designere, noe som gir et inspirerende og estetisk tiltalende miljø.
 • The Thief har en høy bærekraftighetsrating og jobber målrettet med å redusere sitt miljøavtrykk, noe som gjør det til et ansvarlig og miljøbevisst valg for reisende.
Ulemper
 • Med sin luksus og eksklusivitet kommer også høye priser, både for overnatting og tilleggstjenester, noe som kan være en ulempe for de som søker mer budsjettvennlige alternativer.
 • Begrenset parkeringsmuligheter: På grunn av sin sentrale beliggenhet i et travelt og populært område, kan parkering være utfordrende og dyrt, noe som kan være en ulempe for gjester som ankommer med bil.

Etter å ha utforsket Sommerro, er The Thief et annet fantastisk valg for de som søker luksus kombinert med unike opplevelser. Dette hotellet ligger på Tjuvholmen, kjent for sin moderne kunst og spektakulære arkitektur.

Gjestene kan nyte utsikten over vannet og nærheten til flere av Oslos topp attraksjoner.

The Thief
The Thief rom

The Thief skiller seg ut ved å tilby et toppmoderne bassengområde. Hotellet er stolt over sitt engasjement for kunst og design, noe som sees i hvert rom og fellesområde. I nærheten finner du Vigeland Museet og Fram Museet, perfekte stopp for kulturinteresserte.

For de som verdsetter vurderinger fra andre reisende, holder The Thief høy standard på tjenester og fasiliteter.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

6

Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger meget sentralt i Oslo, rett ved sentralstasjonen, noe som gir enkel tilgang til offentlig transport og byens attraksjoner.
 • Clarion Hotel The Hub tilbyr innendørs svømmebasseng, et moderne treningssenter, og et spa, som bidrar til en komfortabel og avslappende opplevelse for gjestene.
 • Hotellet er kjent for sin rikholdige frokostbuffet som mottar mye ros fra gjestene for kvalitet og variasjon.
 • Gjestene setter pris på de rene og komfortable rommene samt hotellets moderne design og atmosfære.
Ulemper
 • Noen gjester rapporterer om støy fra gaten og togstasjonen, som kan være forstyrrende, spesielt om natten.
 • Parkering tilbys på stedet, men til en relativt høy daglig pris, noe som kan legge til en ekstra kostnad for de som ankommer med bil.

Clarion Hotel The Hub ligger i hjertet av Oslo, nær Vigeland Museum og Fram Museum. Dette hotellet er kjent for sitt imponerende svømmebasseng. Gjestene elsker å slappe av og ta seg en svømmetur etter en lang dag med sightseeing.

Hotellet skryter også av moderne rom og utmerket service.

Clarion Hotel The Hub
Clarion Hotel The Hub basseng

De tilbyr ulike fasiliteter som gjør oppholdet behagelig for reisende. Besøkende kan nyte deilig mat på hotellets restaurant. Det er også et treningsrom for de som vil holde seg aktive.

Clarion Hotel The Hub passer perfekt for de som ønsker luksus i sentrale Oslo.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

7

Voksenåsen Hotell

Voksenåsen Hotell
Voksenåsen Hotell basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Hotellet ligger høyt over Oslo, på toppen av Holmenkollen, og tilbyr en av byens beste utsikter, noe som gir en unik og naturskjønn opplevelse.
 • Voksenåsen tilbyr en rekke fasiliteter inkludert et utendørs svømmebasseng, et velutstyrt treningsrom, og to restauranter, som alle bidrar til et behagelig og innholdsrikt opphold.
 • Hotellet har en rik historie og en sterk kobling til norsk-svensk samarbeid, og tilbyr en kulturell dybde som få andre hoteller kan matche.
 • Med panoramavinduer og en beliggenhet omgitt av skog, tilbyr Voksenåsen en følelse av å være nær naturen selv inne fra hotellet.
Ulemper
 • Selv om hotellets beliggenhet tilbyr spektakulære utsikter og ro, er det en del avstand ned til Oslo sentrum, noe som kan være mindre praktisk for de som ønsker å oppleve bylivet ofte under sitt opphold.
 • Noen av hotellets tjenester, som for eksempel bistroen, kan være stengt på søndager, noe som kan være en ulempe for gjester som forventer full service hver dag.

Etter et opphold på Clarion Hotel The Hub, blir neste stopp Voksenåsen Hotell, kjent for sin unike plassering og fantastiske utsikt over Oslo. Dette hotellet tilbyr en rolig flukt fra byens hastverk.

Voksenåsen Hotell
Voksenåsen Hotell hotellrom

Med beliggenhet på toppen av Holmenkollen, er det omgitt av fredelig natur. Gjestene kan slappe av i hotellets svømmebasseng mens de nyter den imponerende utsikten.

Voksenåsen kombinerer norsk kultur med god service, noe som gjør det til et perfekt valg for de som søker både komfort og en autentisk opplevelse. Reisende gir ofte hotellet høy vurdering for dets atmosfære og fasiliteter.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

8

Grand Hotel

Grand hotel
Grand Hotel Oslo basseng
SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Fordeler
 • Grand Hotel er kjent for sin rike historie og har vært vertskap for internasjonale gjester og kjendiser siden 1874. Dette gir hotellet en unik og sofistikert atmosfære.
 • Hotellet tilbyr flere restauranter og barer, en utmerket spaavdeling, og et velutstyrt treningsrom, noe som sikrer en komfortabel og luksuriøs opplevelse for gjestene.
 • Grand Hotel har flere spisesteder, inkludert Palmen Restaurant som tilbyr kontinental mat med en nordisk vri, noe som gjør det til et populært valg for matelskere.
 • Beliggende på Karl Johans gate, er hotellet kun en kort spasertur fra Oslos viktigste attraksjoner, inkludert det kongelige slott og Stortinget.
Ulemper
 • Som et av de mest ikoniske hotellene i Oslo, kan oppholdet på Grand Hotel være dyrt, noe som kan være en ulempe for de som søker mer budsjettvennlige alternativer.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet kan det forekomme støy fra gaten, spesielt i rommene som vender mot hovedgaten.

Grand Hotell skinner i hjertet av Oslo. Dette stedet er kjent for sin praktfulle stil og luksus. Gjester elsker det store bassenget de kan svømme i. Det er perfekt for familier og par som søker litt ekstra i ferien.

Grand Hotel Oslo
Grand hotel oslo hotellrom

Rom på hotellet gir komfort og stil. Folk føler seg spesielle her. Hver gjest får oppleve god service. De ansatte hjelper deg med alt du trenger. Velg Grand Hotell for et minneverdig opphold i Oslo.

SJEKK PRISEN HER
Se dagens pris

og bestill oppholdet ditt i god tid.

Hvordan velge det beste hotellet med basseng i Oslo?

For å finne det ideelle hotellet med basseng i Oslo, start med å se på plassering og hva tidligere gjester sier. Pass på at det passer både lommeboken og det du har lyst til.

Vurder beliggenhet og avstand til sentrum

Beliggenheten til hotellet er viktig for de fleste besøkende. Hoteller nært sentrum gir enkel tilgang til butikker, restauranter og attraksjoner. Dette sparer tid og penger på transport.

Men husk at hoteller i hjertet av byen kan være dyrere.

Avstand til sentrum varierer mellom hotellene. Noen ligger innen gåavstand til populære steder, mens andre krever offentlig transport. Sjekk kartet før du bestiller for å finne ut hvor langt det er til steder du vil besøke.

Velg et hotell som balanserer mellom beliggenhet og pris for å få mest mulig ut av oppholdet.

Sjekk hotellvurderinger og bilder

Etter å ha vurdert beliggenheten, er det smart å se på hva andre reisende sier. Gå gjennom vurderinger fra reisende på nettsider. Dette gir en pekepinn på kvaliteten. Bilder fra hotellet hjelper også.

Du ser bassenget og rommene. Dette gir et ærlig inntrykk av stedet.

Finn bilder lagt ut av gjester for å se ekte opplevelser. Disse bildene viser ofte mer enn de polerte bildene på hotellets egen nettside. Sammenlign dine behov og budsjett med det du finner.

Valget blir lettere når du har all informasjon.

Velg det som passer best for dine behov og budsjett

Ser på prisen før du bestiller et hotell med basseng i Oslo. Hoteller kommer i ulike prisklasser. Finn ut hva du kan bruke og hold deg til det. Det finnes alternativer for alle, fra luksuriøse steder som Radisson Blu Scandinavia Hotel til mer budsjettvennlige valg.

Sjekk hva som er inkludert i prisen. Noen ganger kan et litt dyrere hotell gi mer verdi hvis frokost eller spa-tilgang er inkludert.

Tenk på hva du trenger fra et hotell. Trenger du nærhet til bestemte severdigheter eller offentlig transport? Ønsker du et sted med mange fasiliteter som treningsrom og restaurant? Sett opp en liste over dine must-haves og bruk den når du leser vurderinger fra reisende og ser på bilder.

Det hjelper deg å finne et hotell som passer både dine behov og ditt budsjett. Neste steg er å utforske budsjettvennlige hoteller med basseng.

Hotell med basseng på budsjett

Å finne et hotell med basseng på budsjett i Oslo er mulig. Mange ser etter rimelige alternativer som fortsatt tilbyr en luksuriøs følelse av å kunne svømme. Noen hoteller tilbyr kampanjepriser eller pakketilbud som inkluderer bassengtilgang.

Dette gjør det enklere for reisende å spare penger, men likevel nyte godt av et basseng.

For å velge riktig, bør reisende se på kundevurderinger og sammenligne priser online. Dette hjelper dem med å finne det beste tilbudet. Hoteller utenfor sentrumsområdet kan ofte tilby lavere priser, men fortsatt høy kvalitet på fasilitetene, inkludert basseng.

Slik får familier og andre reisende mer for pengene sine samtidig som de kan ta en svømmetur.

Legg igjen en kommentar

Kommenter

hotellmedbasseng.no
Logo